Aktywne Wpisy
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
olito +210
Baba źle zaparkowała i na prośbę o przestawienie samochodu tak, żeby dla innych też było miejsce, obraża knajpę w internecie. ( ͡º ͜ʖ͡º) #logikarozowychpaskow #parkowanie #hajnowka #bialowieza
aktualnie od 2 lat pracuję jako sysadmin, za 1,5 roku kończę studia inżynierskie, potem planuję wyjechać z polandii, myślałem o tych właśnie rejonach, bo bardzo mi się podobają (。◕‿‿◕。)
jak wygląda temat pracy w #it w skandynawskich państwach na emigracji? jak wyglądają rekrutacje, czy polaczkom ciężej jest złapać pracę w jakiejś firmie?
#emigracja #kiciochpyta
pytanie tylko czy warto, szukam opinii o życiu i pracy na skandynawii
Wszystkie 5 ofert zawieraly taki wpis :
Mozna wzocic w translatora :)
Du har mycket goda kunskaper i Excel och är flytande av svenska och engelska i tal
@Polen88: No jest info, ze - parafrazując - "det er nødvendig å snakke svensk og engelsk". ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ucz się języków, ucz. Ja jestem początkujący w norweskim. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Polen88: Jakie to miało być slowo? Wrzucić? ( ͡º ͜ʖ͡º)
A i sysadmin to raczej zawsze dobra kasa.
@Polen88: jaki pierwszy?