Aktywne Wpisy
Zoyav +80
może i jestem #atencyjnyrozowypasek, ale gdzieś muszę się wyżalić, a gdzie jak nie na wykopie?
rok temu tego dnia płakałam (dosłownie) że szczęścia, dzisiaj płaczę ze smutku
(link do wpisu sprzed roku)
byłam debilem, że w tym roku razem z innymi osobami w pracy dokładałam się do durnych prezentów urodzinowych typu wódka bols + czekoladki (dla dwóch osób w marcu i dla jednej w lipcu), do tego jeszcze dla
rok temu tego dnia płakałam (dosłownie) że szczęścia, dzisiaj płaczę ze smutku
(link do wpisu sprzed roku)
byłam debilem, że w tym roku razem z innymi osobami w pracy dokładałam się do durnych prezentów urodzinowych typu wódka bols + czekoladki (dla dwóch osób w marcu i dla jednej w lipcu), do tego jeszcze dla
dwa__fartuchy +118
Kiedy od początku miesiąca musisz powtarzać matkom, że wypisanie strepsilsu na recepcie nie sprawi, że dziecko dostanie go za darmo, to pozostaje jedynie się uśmiechnąć (。◕‿‿◕。)
A jeszcze od jutra zmiany w realizacji recept - zapomnijcie o wykupieniu zapasu na dłużej niż 4 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dwafartuchywaptece #medycyna #zdrowie #lekarz #apteka #farmacja #prawo #polska
A jeszcze od jutra zmiany w realizacji recept - zapomnijcie o wykupieniu zapasu na dłużej niż 4 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dwafartuchywaptece #medycyna #zdrowie #lekarz #apteka #farmacja #prawo #polska
Robert: ostra sugestia że jest #!$%@? i tak pozostanie, robię co się da tym co mam
Żorż: robimy postępy, super jest, w monako prawie było podium, pół roku i walczymy o punkty
Ludzie i "media f1": "no żorż super chłopak, taki młody i pełny energii, podnosi morale, nie to co ten polake co tylko narzeka hehe niech #!$%@? emeryt"
Logiczne. Ile ci ludzie mają lat, że muszą się pocieszać i szukać pozytywów których nie ma? Po udanym stopie przytulają się jak teletubisie?
Robert też by mógł cisnąć takie kity w każdym wywiadzie, a jakby mechaników pochwalił za szybkie stopy to już by się pewnie wszyscy spuszczali, no ale to dorosły człowiek z rigczem i chłodną oceną sytuacji - i to pod tym względem nie pasuje do F1, bo nie jest uszytym na miarę PRowym produktem. Niby profesjonalny sport i ogarnięci ludzie, ale widzę żeby media się zachwycały to trzeba klepać wszystkich po pleckach jak małe dziecko które narysuje jakiś paskudny obrazek ale chwalisz bo jeszcze się zniechęci.
#f1
@crespo: Okropna mentalność. Jednak fajnie wiedzieć wprost, że coś się źle robi albo coś jest nie tak.
@r4do5: każda skrajność jest zła, ale ja zdecydowanie bardziej wolę podejście pozytywne, bo miałem styczność z obiema mentalnościami. Mam teraz w pracy takie marudy, które CIĄGLE narzekają i dopiero jak wjedziesz tam z pozytywnym nastawieniem to praca idzie do przodu.