Wpis z mikrobloga

Lata ktoś wizzair z epetem? Głównie chodzi mi o boxy. Niby nie można przewozić baterii do jakiejś tam pojemności i z zawartością litu ale jak to jest to nie wiem. Ma ktoś doświadczenia? Box to voopoo too. Jak to zabezpieczyć aby się nie dowalili. Mam 2x bagaż podręczny.
#epapierosy #epapieros #vape #vizzair
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@r3ap3r: No właśnie się nie wypowiadam a pytam. Pisze że baterie do 100wh odpowiednio zabezpieczone. Nie wiem ile te mają. Pytam się czy mogę to przewieźć w boxie, osobno zavezpieczone czy w ogóle.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pepege: epety, laptopy, telefony, glosniki przenosne, akumulatory ogolnie wszystko co zawiera jakies zmagazynowane zrodlo pradu ktore w przypadku uszkodzeni czy zwarcia gwaltownie reaguje powinno znajdowac sie w bagazu podrecznym. A dobrze zabezpieczone oznacza ze powinno byc zabezpieczone przed zwarciem, przypadkowym uszkodzeniem.

Akumulatorow do epeta nie przewoz luzem. Kup do nich pojemnik. A jesli chcesz zapytac dlaczego to sprawdz na yt jak te akumulatory reaguja w przypadku zwarcia lub uszkodzenia.
  • Odpowiedz
Można, miałem tylko podreczny wiec nawet nie wyjmowałem go z plecaka i mieli to totalnie gdzieś. W ryanie to samo. Tylko oczywiście wyjmij akumulatory z boxa i wsadź do silikonowych opakowań na akusy (kosztują dosłownie grosze)
  • Odpowiedz
@Accro: No właśnie nie mam takich, i nie wiem gdzie dostane. Jutro lecę. Plus jeszcze pytanie o premixy, spakowane tak jak reszta płynów nie robi problemu?
  • Odpowiedz
Te opakowania dostaniesz w każdym vape shopie. Ewentualnie owiń każdy akus materiałem który jest izolatorem albo wsadź pojedynczo do jakiś małych pudełeczek. Liquidy normalnie jak reszta, max 100ml w butelce, do 5 sztuk, a całość w strunowym plastikowym woreczku. Jeżeli masz jednak jakieś info o nikotynie na etykiecie to ja na Twoim miejscu bym je zdrapał bądź zamazał, chociaż i tak w sumie tego nie sprawdzają.
  • Odpowiedz
@Accro: Max 5 produktów do 100ml czy premixów? To akurat ważne info bo aktualnie mam z 8 przygotowanych w takich woreczkach. W tym 2 premixy.
  • Odpowiedz