Wpis z mikrobloga

@podobno_mialem_multikonta: @erb0: @crespo: @some_ONE: @Garw0n:
O rany, ale że z powodu jednego materiału wyrosła niesamowicie długa dyskusja która się przewleka przez kolejne dni? erb0 już kompletnie stracił kulturę do swojego rozmówcy. I tu wątki zamiast się zamykać ciągle są otwarte a dyskusji końca nie widać, rozkładanie nawet mimiki Roberta na atomy, a telemetrie i zachowania kierowców i wgl całej fizyki F1 rozbita
jaxonxst - @podobnomialemmultikonta: @erb0: @crespo: @some_ONE: @Garw0n: 
O rany, al...

źródło: comment_M3KVJm2vComdDimPz2BYgwWCP3vKxEdg.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
rozkładanie nawet mimiki Roberta na atomy

@jaxonxst: I to jest klasyczny przykład manipulacji i bycia dzbanem.

Robert już od Kanady, prawie otwartym tekstem wali że ma problemy na prostych,
a debile tego nie widzą i pier... o mimice.
  • Odpowiedz
Bolidem w całości pewnie nie, ale monokok i podłogę zamieniono, żeby uciąć plotki.

@podobno_mialem_multikonta: No i teraz znowu będzie "hejt", bo prawda jest taka, że g---o wiesz co zmieniono i g---o wiesz gdzie był problem. Ale powtarzasz te bzdury tak jak zawsze powtarzałeś jakieś PRowe głupoty które dział PR rozsyła do takich dzbannikarzy.
  • Odpowiedz
co z tego że docisk większy jak siła odsrodkowa zwiększa się jeszcze bardziej no i w efekcie masz przestrzelony zakręt.

@Garw0n: chyba srednio rozumiesz to o czym piszesz. juz pomijam, ze nie ma w ogole czegos takiego jak sila odsrodkowa

Dla mnie najmocniejszym punktem tej analizy jest to że widać że Robert później hamuje, próbując przenieść większą prędkość przez zakręt co może nie jest poprostu najlepsza taktyka w williamsowej taczce, ot
  • Odpowiedz
chyba srednio rozumiesz to o czym piszesz. juz pomijam, ze nie ma w ogole czegos takiego jak sila odsrodkowa

@stefan_banach: a hurr jestem mondry to siła pozorna przeciez nie ma czegos takiego ale mu napisałem xDDDD

najmocniejszym punktem xD na podstawie tej "analizy" nie da sie stwierdzic kto pozniej hamuje bo na osi x szafa umiescil czas a nie drogę!!

no dobra tutaj się zesrałem, wprowadza trochę w błąd ten
  • Odpowiedz
@podobno_mialem_multikonta: 90% to hejt - być może. Ja napisałem konstruktywnie i głupio się czułem, że mówiłem jakbym miał tajemną wiedzę i nie chciałem wypisać czarno na białym (no pun intended), ale byłoby to pożywką. Niestety nie mam interesu w poprawie twojego kanału, bo kosztowałoby mnie to pewnie dużo czasu.
  • Odpowiedz
Mam wrażenie, że tu wszystkich posrało. Nie rozumiem skąd w ogóle pomysł na to, że na 100% Robert jest lepszy od Russella i musi mieć albo taki sam albo lepszy czas xD na jakiej podstawie ktoś jest w stanie to porównać i proszę za przeproszeniem nie p-------ć o tym, że Robert już jeździł w F1 a Russell nie bo od tamtego czasu to wiele sie pozmieniało, elo

ps. fajnie sie czyta takie
  • Odpowiedz
@PochinkiParty: Przecież nikt tutaj nie twierdzi, że Kubica jest na 100% lepszy. Cała dyskusja jest spowodowana tym, ze Szafa chciał dać odpowiedź na pytanie dlaczego Kubica jest wolniejszy ale zrobił to pod tezę i w tak niemerytoryczny sposób oparł się o niekompletne dane, że spadła na niego krytyka i tyle.
  • Odpowiedz
@PochinkiParty: @crespo: To, że Kubica na 100% jest lepszy twierdzą komentujący na blogu, bo z autorem jest różnie. Mateusz pisze jak pisze, ale w swoich nagraniach wypowiada się w trochę innym tonie i ja czasem mam wrażenie, że inna osoba pisze, inna mówi.
Jeśli odwiniecie sobie mój komentarz pod tym jak wrzucił analizę to wyjaśniłem tam, czemu w zasadzie będzie zbierał ten wpierdziel. Fakt, że część go jedzie
  • Odpowiedz
@Gieekaa: Prędkości się nie liczom - powtarzam prędkości się nie liczom :D Całki nie są twoją mocną stroną prawda? Telemetria nie jest kompletna - zawsze można się przyczepic, że brakuje danych - jednak na podstawie tego można wysnuć wstępne wnioski i absolutnie się zgadzam z @podobno_mialem_multikonta. @Gieekaa podaj jakikolwiek argument obalający! Pane @podobno_mialem_multikonta - proszę nie rezygnować z tworzenia contentu tylko dlatego, że powrutowcy żyją teoriami
  • Odpowiedz