Wpis z mikrobloga

@mt5114: no to faktycznie dziwna, skoro nasze tematy nigdy nie wychodziły poza obgadywaniem prowadzących, gadaniem o tym jak ciężkie kolokwium i olaboga on nie zda. nigdy nawet nie zapytał co u mnie jakie plany na wakacje xD więc ciężko mu idzie zagadywanie do loszki
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@konsumatumest: niestety są tacy ludzie, co są tak niepewni siebie niezależnie od tego, jak im wychodzi. I ja właśnie do takiego sortu ludzi należę. I jak mówię komuś, że się boję o wynik, to serio się boję, nie szukam atencji. Myślę, że u niego może być i to, i to.
  • Odpowiedz
@bledny: Ale skoro napisałeś wszystko, zrobiłeś wszystkie zadania dobrze (a skoro dostałeś 5.0 to musiałeś zrobić wszystko) to po co potem się bać, że nic nie napisałeś? Co innego jest się bać i dostać 3.5. a co innego dostać 5.0. Tu nie ma innej opcji niż napisanie wszystkiego. Wystarczyło, że spojrzysz po egzaminie do swoich notatek i zobaczysz, że hej napisałes dobrze. Więc możesz się bać, że dostaniesz 4, a
  • Odpowiedz
iestety są tacy ludzie, co są tak niepewni siebie niezależnie od tego, jak im wychodzi. I ja właśnie do takiego sortu ludzi należę. I jak mówię komuś, że się boję o wynik, to serio się boję, nie szukam atencji. Myślę, że u niego może być i to, i to.

@bledny: Jest różnica pomiędzy jakimiś pytaniami otwartymi gdzie im więcej wiesz, tym większą masz świadomość, że nic nie wiesz, a między
  • Odpowiedz
@konsumatumest: Gdy się zajmowałem piciem piwerka, paleniem ziułka, chodzeniem na siłkę i graniem w lola to też nie rozumiałem takich ludzi. Kiedy przyszedł moment w życiu, gdzie zachciało się z---------ć to człowiek się bał nawet po egzaminach napisanych na 100%.
Jeśli w coś wkładasz mnóstwo czasu, energii i wyrzeczeń to przejmujesz się tym na takim poziomie, że ktoś bez takiego samego zaangażowania nigdy tego nie zrozumie.
  • Odpowiedz
Typowy kujonek, który brandzluje się średnią na koniec semestru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ewentualnie - potrzebuje pieniędzy ze stypendium, bo inaczej nie byłoby go stać na studiowanie.
Różnie bywa
  • Odpowiedz