@diogene: i jezdza bez prawa jazdy i pod wplywem ochronnej wodeczki. A policja ma to w pompie ( ͡°͜ʖ͡°) @SVETER: chyba opone w technologii keshe ( ͡°͜ʖ͡°)
@Hand_Solo babka zrobiła naszyjnik własnej roboty a ten jej wyjasnia że udalo jej się zrobić energetyczny nano antyparchator Na dodatek mega przestraszona bo zdała sobie sprawę kogo wpuściła do mieszkania
@Mr_kolek: Marek już u niej kiedyś był i zachwalał amulety. A trzy dni później ogłosił, że ją zamordowali i jest biorobotem ( ͡°͜ʖ͡°) Tak więc też jestem zdziwiony, że go do domu znowu zaprosiła ( ͡°͜ʖ͡°)
@Mr_kolek: ¯\_(ツ)_/¯ z litości, przyjaźni albo to tylko biznes, co jak co ale trochę ludzi ogląda Marka, a to czysta reklama. Żeby nie było tak słodko to też go z-----a u siebie na FB.
@Mr_kolek: @rastafari85: ależ oczywiście, że chodzi o PJENIONŻKI. Cały ezoświatek po to istnieje. Reszta to tylko p---------e, żeby zarobić więcej pieniędzy na naiwnych. Nie ważne jak mówią, ważne, że mówią. Renatka siedzi na emeryturze, więc każdy taki amulecik za 200zł to dla niej czysty zysk. Wszyscy Ci ezoterycy to tylko pieniądze. Tylko Marek walczy dla idei.
@Mr_kolek: cały ten ezoświatek tak sobie przytakuje, pisałem to nie raz. Tylko o hajs chodzi, promocja jednego przez drugiego. A na boku gadanie, że Marek szur i agresywny. Ale filmik to nim każdy na locie nagra i na yt wrzuci ( ͡°͜ʖ͡°) No i to p---------e o duszach to standard. Każdy z kim gada Marek, to ma starą duszę. Inaczej by umar przecież (
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Amulet jak przenosny deparchator!
Jeszcze cieply material!
#podlecki
@SVETER: chyba opone w technologii keshe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na dodatek mega przestraszona bo zdała sobie sprawę kogo wpuściła do mieszkania
Tak więc też jestem zdziwiony, że go do domu znowu zaprosiła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_OYMvwRDHcuRVjHg8zRZUvnNuy34LdX9Q.jpg
Pobierz@Hand_Solo
No to skoro babka wie że marek jest p----------y to po co go zaprasza i wierzy niby w to co mówi?
Żeby nie było tak słodko to też go z-----a u siebie na FB.
źródło: comment_0XXIY8hTnUrDmsnhbqfbuLirS56g42f7.jpg
PobierzNie ważne jak mówią, ważne, że mówią. Renatka siedzi na emeryturze, więc każdy taki amulecik za 200zł to dla niej czysty zysk. Wszyscy Ci ezoterycy to tylko pieniądze. Tylko Marek walczy dla idei.
No i to p---------e o duszach to standard. Każdy z kim gada Marek, to ma starą duszę. Inaczej by umar przecież (