Wpis z mikrobloga

@Hand_Solo babka zrobiła naszyjnik własnej roboty a ten jej wyjasnia że udalo jej się zrobić energetyczny nano antyparchator
Na dodatek mega przestraszona bo zdała sobie sprawę kogo wpuściła do mieszkania
  • Odpowiedz
@Mr_kolek: Marek już u niej kiedyś był i zachwalał amulety. A trzy dni później ogłosił, że ją zamordowali i jest biorobotem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak więc też jestem zdziwiony, że go do domu znowu zaprosiła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HandSolo - @Mrkolek: Marek już u niej kiedyś był i zachwalał amulety. A trzy dni późn...
  • Odpowiedz
@Mr_kolek: @rastafari85: ależ oczywiście, że chodzi o PJENIONŻKI. Cały ezoświatek po to istnieje. Reszta to tylko p---------e, żeby zarobić więcej pieniędzy na naiwnych.
Nie ważne jak mówią, ważne, że mówią. Renatka siedzi na emeryturze, więc każdy taki amulecik za 200zł to dla niej czysty zysk. Wszyscy Ci ezoterycy to tylko pieniądze. Tylko Marek walczy dla idei.

• Odpowiedz
@Mr_kolek: cały ten ezoświatek tak sobie przytakuje, pisałem to nie raz. Tylko o hajs chodzi, promocja jednego przez drugiego. A na boku gadanie, że Marek szur i agresywny. Ale filmik to nim każdy na locie nagra i na yt wrzuci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i to p---------e o duszach to standard. Każdy z kim gada Marek, to ma starą duszę. Inaczej by umar przecież (
HandSolo - @Mrkolek: cały ten ezoświatek tak sobie przytakuje, pisałem to nie raz. Ty...
  • Odpowiedz