Aktywne Wpisy
Polejmnie +84
Seks bez zgody będzie gwałtem
- to główne założenie projektu modyfikującego definicję zgwałcenia w prawie karnym, którym dziś zajął się Sejm.
Politycy Pisu i Konfederacji, którzy sprzeciwiają się ustawie, nazywają ją "prezentem dla bezwzględnych i mściwych kobiet" i trudno nie przyznać im racji. Już niebawem na Facebooku będą krążyć porady prawne: "jak widzisz, że partner chce wziąć rozwod, oskarż go o gwalt". Wygrywasz wszystko: alimenty na dzieci, alimenty na siebie i w
- to główne założenie projektu modyfikującego definicję zgwałcenia w prawie karnym, którym dziś zajął się Sejm.
Politycy Pisu i Konfederacji, którzy sprzeciwiają się ustawie, nazywają ją "prezentem dla bezwzględnych i mściwych kobiet" i trudno nie przyznać im racji. Już niebawem na Facebooku będą krążyć porady prawne: "jak widzisz, że partner chce wziąć rozwod, oskarż go o gwalt". Wygrywasz wszystko: alimenty na dzieci, alimenty na siebie i w
karetpoker +33
#kredythipoteczny #nieruchomosci
Ja tu się sram, żeby ratka nie przekroczyła 20% dochodów, liczę, ile uciułam na wykończenie bez kredytu, jako że odkładałem na wkład własny 20%, to jeżdżę gruzem, a ludzie biorą pod korek i jakoś żyją.
Jak pozbyć się wewnętrznych barier w mózgu, żeby nie bać się kredytować pod korek? Ludzie biorą kredyt na nową deweloperkę, kredyt na wykończenie, kredyt na auto i #!$%@?, jakoś żyją. Nie słyszy się, żeby lądowali
Ja tu się sram, żeby ratka nie przekroczyła 20% dochodów, liczę, ile uciułam na wykończenie bez kredytu, jako że odkładałem na wkład własny 20%, to jeżdżę gruzem, a ludzie biorą pod korek i jakoś żyją.
Jak pozbyć się wewnętrznych barier w mózgu, żeby nie bać się kredytować pod korek? Ludzie biorą kredyt na nową deweloperkę, kredyt na wykończenie, kredyt na auto i #!$%@?, jakoś żyją. Nie słyszy się, żeby lądowali
#mikrokoksy #latajacydywan
Dzieki, wygladaja na ciekawe stronki, poczytam.
Do tego jedyna metoda, ktora dziala to obserwowanie wagi. I mi na 3100 kcal waga stoi lub spada bardzo powoli, dlatego decyduje sie
"tempo" metabolizmu - https://examine.com/nutrition/does-metabolism-vary-between-two-people/
Poczytaj cos wartosciowego, zamiast SFD
wiesz co to TEA? TEF? NEAT ? Jest na to wzór który bardzo dokładnie wylicza kcal ale ty #!$%@? bułki z serem żółtym i będzie git
@Szafa23 #!$%@? przecież on napisał, że
czyli to co najważniejsze, przecież kalkulatory to tylko wskazówka, oblicza się to raz i potem kontroluje wage
1. 0 węgli na 1 posiłek - jem sniadanie białkowo tłuszczowe
2. białko + tłuszcz i lekkie węgle
3. Białko + węgle - przed treningiem
4. Białko + węgle
5. Białko tłuszcz
Trening FBW 3x w tyg plus 2 dni w tyg cardio 45 min. Waga leci mi w oczach.