Aktywne Wpisy
kiszczak +996
Mireczki pijcie ze mną kompot. Własnoręcznie zrobiłem siedzisko z palet na balkon. Dla niektórych to pewnie nic takiego, ale jestem po porażeniu czterokonczynowym, mam niewydolne serce, wątrobę i nerki. Dla mnie to wyczyn niczym zdobycie Mount Everest i jestem z siebie zajebiście dumny( ͡º ͜ʖ͡º)
#chwalesie #balkon
#chwalesie #balkon
monox12 +283
Najspokojnieszy kibic w Polsce w tym momencie
#mecz
#mecz
#mikrokoksy #latajacydywan
Kwestia przyzwyczajenia i nie jest ciężko. Ja tak jem i rano przeważnie lecą jajka (sadzone na warzywach, omlety, frittaty, jajecznice itd) + jakiś boczek/ser jako dodatek, oliwa do podbicia tłuszczu. Czasami wątróbka, tłusta ryba, sałatka kura/indyk + awokado, oliwa itp itd. A reszta posiłków ryż/kasza/makaron + kura/indyk, na słodko wpc/nabiał + owsiane/orkiszowe, owoce jakieś itd.
@Szafa23: xDD
W tym dniu 171g / 214g to doskonale bialko zwierzece (o co Ci chodzi ze "zdrowym bialkiem") XDD, reszta roslinne.
W jajkach 60% tluszczu to tluszcze nienasycone, reszta tluszczu w dniu to jakies pojedyncze gramy z roslin.
Weglowodany - glowne zrodlo to ryz i pieczwyo (czesto pelnoziarniste) - co Ci nie pasuje w tych weglowodanach?
Ja jestem otwarty na zmiany, ale musialbys najpierw powiedziec o co Ci chodzi.
? Dlaczego?