Wpis z mikrobloga

Uwaga #pytanie
Pozwolilibyście pojechać swojej różowej samej do sklepu samochodem? Mieszkamy dość blisko sklepu, więc to miałby być wypad na jakieś 0,5h. Ja jestem zdecydowanie przeciwny i zamierzam użyć wszelkich sił i środków, żeby nie pojechała. Uważam, że może równie dobrze iść pieszo, bo jest dużo bezpieczniej, niż na drogach, szczególnie, że wiadomo że kobiety prowadzić nie umieją za dobrze. Pytałem kolegów o zdanie i każdy mnie popiera, jednak wiem, że są jakieś różowe, którym mężowie na to pozwolili. Niech ktoś się wypowie.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #pdk
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lakukaracza_: Jaki masz system prowadzenia łańcucha? Przecież na takim odcinku byłby już bardzo ciężki i urażał szyję. Zdrowiej przykuć ją do samochodu chyba.
Zresztą prowadzenie to robota dla służby...
  • Odpowiedz
@BotAtencjusz: @przybory_ucznia: Ale to Wy jesteście dzbany. Przecież wpis o systemie prowadzenia łańcucha nie może być na poważnie, tak jak post o trzymaniu jej w piwnicy. A mój post, to parafraza najbardziej plusowanego komentarza z poprzedniego wpisu. Więc kto tu nie ogarnia i jest dzbanem? Przyznać się.
  • Odpowiedz
@lakukaracza_: Nie wyobrażam sobie samotnej wyprawy do sklepu, nieważne, jak blisko- nawet z koleżankami bym nie poszła. Przecież można robić zakupy przez internet, lepiej dmuchać na zimne- jeśli mój facet nie może ze mną iść, wolę sobie darować, niż zostać potrącona czy spowodować wypadek. Takie czasy, że nawet sąsiad może napaść, będąc kobietą należy uważać. Niebieski mi to dobrze wytłumaczył, do dzisiaj się sprawdza.
  • Odpowiedz