Aktywne Wpisy

wykop +52
📣 Wykopowicze, jest nowość!
Od dziś możecie połączyć swoje konto na Wykopie z profilem w serwisie Fralio – platformie, która pozwala na jednorazowe, dobrowolne wsparcie twórców, inicjatyw i aktywnych użytkowników. Bez subskrypcji, bez ukrytych kosztów – po prostu: "doceniam i dorzucam się".
🔗 Fralio + Wykop = integracja dostępna dla każdego
Jeśli aktywujecie integrację, przy Waszych wpisach pojawi się ikonka prowadząca do profilu Fralio. To prosty i przejrzysty sposób, by inni mogli docenić
Od dziś możecie połączyć swoje konto na Wykopie z profilem w serwisie Fralio – platformie, która pozwala na jednorazowe, dobrowolne wsparcie twórców, inicjatyw i aktywnych użytkowników. Bez subskrypcji, bez ukrytych kosztów – po prostu: "doceniam i dorzucam się".
🔗 Fralio + Wykop = integracja dostępna dla każdego
Jeśli aktywujecie integrację, przy Waszych wpisach pojawi się ikonka prowadząca do profilu Fralio. To prosty i przejrzysty sposób, by inni mogli docenić

źródło: Fralio
Pobierz
Caracas +379
Z informacji totalnie nieprzydatnych.
Mark Rutte – będąc premierem Holandii przez ponad 14 lat dzień w dzień jeździł do pracy rowerem.
Aktualnie od 2024 roku jest sekretarzem generalnym NATO (ludzie również dojeżdża do siedziby NATO rowerem.
Rutte
Mark Rutte – będąc premierem Holandii przez ponad 14 lat dzień w dzień jeździł do pracy rowerem.
Aktualnie od 2024 roku jest sekretarzem generalnym NATO (ludzie również dojeżdża do siedziby NATO rowerem.
Rutte

źródło: temp_file4231967228401443203
Pobierz
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: 1000008189
Pobierzźródło: jezu-wy-tu-tak-zyjecie-nietoperz
Pobierzźródło: 3844d9c7986b159f31ed89bc11a8e36733d756a9fc7b3141e24c53a5f6959bb9
Pobierz@Kurczak_chuck: Kiedyś zanim odkryłem Firefoxa z wbudowanym Adblockerem na telefonie, przez przypadek kliknąłem w jedną reklamę na Wykopie, która okazała się jakimś malware który zamulił mi cały telefon. Musiałem zresetować, a później ogarnąć jak ponownie otworzyć przeglądarkę bez automatycznego otwarcia wcześniej otwartej reklamy, bo znowu telefon do restartu.