Wpis z mikrobloga

: srastrami już się zawinęło, widać szarpany wieprz z biedry nikomu nie zaimponował na tyle

@krave: I to pewnie nasza wina, że nasze plebejskie, wrocławskie kubkli smakowe nie doceniają kunsztu premium wieprza i wolimy jeść kebsy jak jakieś zwierze
  • Odpowiedz
@witam12: Jemu się chyba restauracja p------a z McDonaldem. Już kiedyś orałem te festiwale foodtruckowe przy okazji jakiejś imprezy na Browarze Mieszczańskim gdzie sprzedawał swoje bułeczki z krabem. Dostał takie ko, że usunął komentarze i dostałem bana.
  • Odpowiedz
@Iudex: problem polega na nachalnym promowaniu inicjatyw, które średnio na to zasługują i wmawianiu ludziom, którzy ośmielają się je krytykować, że to w nich leży problem xD

Nigdy też nie spociłam się w lokalu bez klimy

No serio? xD Ja wiele razy.

@Iudex: co więcej, nie pamiętam kiedy jadłam coś ostatnio
  • Odpowiedz
@witam12: kurde poszedłem na te foodtrucki bo blisko mieszkam i jprdl, dożynki w miejskim wydaniu XDDDDDD żarcie drogie i mało, bez rewelacji tbh, ale oczywiście jest 'klimat' i lizanie się po siurkach wszystkich lokalnych instagramowych znawców jedzenia XD jeden plus że ludzie przychodzili z pieseczkami i można było popatrzeć na #pieseczkizprzypadku
  • Odpowiedz