Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@p8108362: kurde nie myslalem o tym tak, ale coś mi właśnie nie pasowało, z drugiej strony samo zabicie marthy nic nie dało w ogólnym rozrachunku, a z drugiej strony, kim jest ta kobieta obok Magnusa u Adama? Franziska?
  • Odpowiedz
@p8108362: może konkretnie o Bartoszu nie myślałem, ale też się zastanawiam, czy Adam to faktycznie Jonas. Taką bliznę można sobie zrobić. Ale bardziej stawiałem na Alexandra
  • Odpowiedz
Czyli prawdziwym Bartoszem jest ten z "teraźniejszości", który z niewiadomych powodów przenosi się do 1920 i spotyka Noaha, z którym zaczyna współpracować, jednocześnie kwestionując podróże w czasie? W sensie podważa cel kopania jeśli mnie pamiec nie myli
  • Odpowiedz
  • 0
@amn1337 przecież starszy Jonas zabiera Bartosza, Magnus i Franciske machiną czasu gdzieś :)

Twierdzi, że w przyszłość, ale tak naprawdę dowiemy się dopiero w kolejnym sezonie. Tak więc jeszcze jest możliwe, że Bartosz wyladuje w przeszłości :)
  • Odpowiedz
@epi: No dlatego to by mi pasowało, Bartosz z 2019 jest prawdziwy, przenosi sie w przeszlosc bo ma informacje od starszego Noah że musi mu pomóc, po czym młody Noah go zabija i mamy koniec Bartosza
  • Odpowiedz
@p8108362: właśnie to jest niewyjaśnione od 2 sezonów - do czego Bartosz był potrzebny Noah(owi?)(może to był ten ziomek którego młody noah zabił po wykopoaniu tunelu, lub jest ojcem któregoś z jeszcze nie wyjaśnionych bohaterów np agnes i noah lub trontego), Starszy Jonas zabiera Magnusa,Francizke i Bartosza najprawdopodobniej do 1921 lub nawet wcześniej(bo chyba w scenie z 1921 adam (i pewnie reszta) są już starzy, no chyba że Bartosz=Adam ale
  • Odpowiedz
@mxj1337: Nie zwróciłem uwagi na kolory oczu, dużo się różnią? Pasują oczy Bartosza? ewentualnie to może być wynik mutacji/uszkodzenia podczas podróży?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@mxj1337: racja, chyba wszystkie możliwości są możliwe XD nic, trzeba poczekać rok, za rok przypomnieć sobie wszystko i oglądać XD
  • Odpowiedz