Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
mickpl +418
3 rzeczy, które ostatnio zapowiadano, a które zdecydowanie powinny wejść. Wszystkie wg uznania samorządu co do konkretnych obszarów:
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
Dzisiejsza gra:
Gran Turismo
Data wydania: maj 1998
Platformy: PS1
Gatunek: Wyścigi
Opis: chyba jedna z lepszych wyścigowych gier w jakie grałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gran Turismo to wydana na platformę PS1 pierwsza odsłona kultowego cyklu gier wyścigowych. Produkcja została wydana w 1997 roku w Japonii i w 1998 roku na pozostałych rynkach. W chwili debiutu był to najbardziej zaawansowany symulator samochodowy dostępny na konsoli firmy Sony. Tytuł został stworzony przez firmę Polys Entertainment, która w 1998 zmieniła nazwę na Polyphony Digital. Pod takim mianem funkcjonuje ona do dzisiaj.
Źródło: https://www.gry-online.pl/
To tyle jak ktoś ma jakieś pomysły/uwagi to zapraszam do komentowania( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oceny graczy PS1:
Metacritic: 8,6
Gry-online: 8,2
#retrogaming #staregry #gry
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @Krx_S @EsoGetsReal @BaNaNv13 @Dominias @Mandarlin @scoobydoopl @wielkilen @Gandezz @Gregin77 @omi_kron @RaknieborakzDojczow @wieczorx @Pepek160 @jamnig @ponik_kolny @Puccini @poprostumort @krullol @mocneAnaboliczne @CWhitePL @Renessa @wlochatyjoe @Vinet @rekoj @mam_tu_niezly_ubaw_ @dreszczykemocji @dajpandolara @wojtal567 @tomund
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@wicked93: > i cultus pikes peak
@Quazu: oba te auta były dopiero w gt2