Aktywne Wpisy
Viado +97
Dlaczego nic się nie mówi o tym że zniknęły nagle wszystkie sklepy inne niż lidl, biedronka i żabka? Dawniej w mojej miejscowości był średni sklep społem, dwa małe spożywczaki, kilka pomniejszych sklepów specjalistycznych sklepików typu remontowy, papierniczy etc. Teraz jedyne co zostało to żabka i biedronka 5km dalej.
Co się stało z naszym narodem że nawet nie chce nam się sprzedawać towarów bo się nie opłaca ale jakoś portugalczykowi albo niemcowi udaje
Co się stało z naszym narodem że nawet nie chce nam się sprzedawać towarów bo się nie opłaca ale jakoś portugalczykowi albo niemcowi udaje

damienbudzik +127
Skoro nawet drugi największy Polak w historii nie jest w stanie sprostać wymaganiom p0lki z zadupia, której największym życiowym osiągnięciem jest znalezienie bogatego męża no to chyba it's over.
Jak tak dalej pójdzie to Lewandowski nie zmieści się w drzwiach ze swoimi rogami XDD
#lewandowski #p0lka #lewandowska #przegryw #blackpill #natura #cuckold
Jak tak dalej pójdzie to Lewandowski nie zmieści się w drzwiach ze swoimi rogami XDD
#lewandowski #p0lka #lewandowska #przegryw #blackpill #natura #cuckold

Czyli new avengers zostali niejako zapowiedziani. Ale ten mysterio dalej mnie zastanawia. Bo jeśli nawet te jego multiversum to fejk, to skąd ma taką technologie (np. to znikające akwarium, ta jego "magia")? Zajumał thanosowi z pobojowiska po endgame? Tak jak ten śmieciarz z NY z poprzedniej części?
#marvel #mcu
Największym twistem w tym filmie mogłoby być to, jakby poszli maksymalnie pod prąd i się okazało, że Mysterio jest faktycznie z innego wymiaru i faktycznie jest dobry xd