Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +45
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +259

Często natrafiamy w opisach produktów na różne cuda (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Jak myślicie ile taka ładowarka może mieć amperów?
#heheszki #elektronika #ladowarki #savio
źródło: comment_wsUTZ4xvjnJMG7UXlvFoYViBUs5HKpZ1.jpg
Pobierz@weglowy: za dużo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Shiv3r: nieee ( ͡º ͜ʖ͡º)
@LekkoWczorajszy: Mirku chyba, szukasz zatrudnienia w Qualcomm
Uwaga podpowiedź:
Zwróćcie uwagę na piorun (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Już pomijając to, że wygląda jak fotoszopka zwykłej, 1-portowej ładowarki od Samsunga (odp." może mieć ile chce"), która przy AFC nie dobije nawet do 2A, to gdyby to coś miało faktycznie 5 portów, to wyplucie z siebie, przy tym rozmiarze, łącznie 20W byłoby realne. Dzieląc odpowiednio przez 5V/9V mamy maksimum 4A/2,2A.