Aktywne Wpisy
bigbuck +193
#samochody #motoryzacja
Rzadko kiedy jeżdżę po autostradach. Przeważnie na lotnisko i z powrotem.
Zawsze było to bardzo stresujące bo albo jedzie się z tirami na prawym pasie albo walka na lewym z szybszymi.
Wczoraj przejechałem kilkaset km po A1.
Jakie to było cudowne doświadczenie po którym nie byłem zmęczony stresem i nerwami.
Odcinkowe pomiary prędkości powinny objąć wszystkie autostrady, drogi szybkiego ruchu i jak największą ilość km dróg
Rzadko kiedy jeżdżę po autostradach. Przeważnie na lotnisko i z powrotem.
Zawsze było to bardzo stresujące bo albo jedzie się z tirami na prawym pasie albo walka na lewym z szybszymi.
Wczoraj przejechałem kilkaset km po A1.
Jakie to było cudowne doświadczenie po którym nie byłem zmęczony stresem i nerwami.
Odcinkowe pomiary prędkości powinny objąć wszystkie autostrady, drogi szybkiego ruchu i jak największą ilość km dróg

gbsh +54
Z perspektywy czasu jaranie się Dacią Duster nie robi już wrażenia ( ͡º ͜ʖ͡º) #motoryzacja #chinskiecuda #samochody
źródło: 2026-06-15_10-22-58
Pobierz

źródło: comment_dzSqYWLtEt4Tku0joVIqMbyH4rYCYh3J.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
TVP a TVN to teraz inna liga propagandy, TVN nawet im do pięt nie dorasta
Komentarz usunięty przez moderatora
@jezus_cameltoe: To raczej od czytania wykopu
@levusek1992: tylko nie jest łatwo to podejście osiągnąć - trzeba na każdym kroku się pilnować i uświadamiać "przecież mnie to nie obchodzi" i tak za każdym razem aż do pełnego wyleczenia.
@YolonezFSO: To chyba dawno w nic nie grałeś, te zagadki sprowadzają się do podążania za X na mapie.
No chyba że mówisz o grach rpg budowanych w stylu dawnej szkoły (jak Divinity) ale to imho margines.
Komentarz usunięty przez autora