Aktywne Wpisy

nevin +63
Dlaczego prawactwo ma problem z miastami 15 minutowymi? Nie potrafię sobie wyobrazić argumentacji, która by krytykowała taki pomysł. Przecież takie miasto to same zalety. O #!$%@? im chodzi?
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia

AlexBrown +2
Czy może mi ktoś wyjaśnić, skąd bierze się krytyka polityki 500+ czy innego 800+?
Przecież pieniądze na dzieci w krajach cywilizowanych są normą. Natomiast w #tymkraju wmawia nam się, że te, tak naprawdę ochłapy (w porównaniu np. z Danią), to jakieś „rozdawnictwo” XD
W Polsce nie ma żadnego rozdawnictwa. To, co ludzie zaczęli dostawać, to tak naprawdę grosze.
Nie głosowałem na PiS, ale jedną z dobrych rzeczy, którą zrobił, jest to, że
Przecież pieniądze na dzieci w krajach cywilizowanych są normą. Natomiast w #tymkraju wmawia nam się, że te, tak naprawdę ochłapy (w porównaniu np. z Danią), to jakieś „rozdawnictwo” XD
W Polsce nie ma żadnego rozdawnictwa. To, co ludzie zaczęli dostawać, to tak naprawdę grosze.
Nie głosowałem na PiS, ale jedną z dobrych rzeczy, którą zrobił, jest to, że

- jeżeli rodzina małego chodzi do kościoła, modli się i przestrzega przykazań to bóg sam chłopaka uratuje
Ta 20-latka z rykiem, nie z płaczem ale RYKIEM i łzami wybiegła z klatki. Okazało się, że to matka była tego chłopca. A co ja jasnowidz? Może i przypał, ale mogła jakoś mi to przekazać to bym się powstrzymał. Gdybym nie był takim leniem poszedłbym do bloków obok, bo pewnie dalej łażą i kupił ten święty obrazek. No ale jest jak jest.
#bekazemnie #oswiadczeniezdupy #przypal #bekazkatoli
Komentarz usunięty przez autora
@bArrek: taki #!$%@? jestem, świadkom jechowy to dopiero pierdy cisnę
@Megawonsz_dziewienc: A znasz szczegóły?
@lakukaracza_: Kurde, człowieku, ugryź się czasami w język.
@push3k-pro: gdybym wiedział, że stoi przede mną matka tego chorego dziecka bym się ugryzł.
@lakukaracza_: Ja mam w zwyczaju takie przemyślenia zostawiać sobie na później na pogadankę ze znajomymi. To taka asekuracja, która jest nijako ugryzieniem się w język. Nie mówisz nic bez wybadania terenu.
W tym przypadku religia mogła służyć tylko jako narzędzie szantażu "daj pieniążki bo panbuk patrzy", mimo że ten sam panbuk nic
Komentarz usunięty przez autora