Wpis z mikrobloga

@hejk4: super że robicie dla siebie takie rzeczy, o związek i żołądek niebieskiego trzeba dbać :)
Tylko ja bym umieściła warstwy tak, żeby kurczak nie dotykał pomidorów - bo namoknie.
  • Odpowiedz
  • 0
@hejk4 zrobisz jakiś swój tag do obserwowania? Przejrzałem na szybko twoje poprzednie wpisy z jedzeniem - wyglądają mega apetycznie!


@Kur_Piejak: nie umiem zrobić tagu ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale jak tylko się nauczę to będę wołać
  • Odpowiedz
@hejk4: a! widać, że masz smykałkę więc polecam Ci wypróbować komosę ryżową jeśli jeszcze nie robiłaś :) Np pieczony łosoś, komosa, awokado i co tam zechcesz
  • Odpowiedz
  • 1
Zawsze mnie rozwalają te zdjęcia. Każdy kto choć raz przygotowywał jedzenie w pojemniku wie że po dotarciu do pracy w środku już tak pięknie nie jest. Ale i tak szanuje bo wygląda spoko a pewnie jeszcze lepiej smakuje.
  • Odpowiedz