Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
Zastanawia mnie co wy na co dzień jecie skoro takie nic jak kurczak z brokułami robi na was takie wrażenie. Trochę mnie to przeraża, bo sam gotuje sobie posiłki do pracy i to zazwyczaj dwa trzy dania ze względu na długość zmian w pracy, wolę porządne domowe jedzenie sałatki, tego typu rzeczy niż 12h być na kanapce i herbacie. Przy okazji zawsze część tego co pakuję dla siebie daje dziewczynie do pracy,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Heheszkara: to chyba jest kwestia tylko i wyłącznie tego że lubię jeść. Jak widzę jak moja dziewczyna robi sobie kanapkę z szynką i ketchupem to we mnie coś pęka bo w lodówce jest tyle lepszych składników na kanapkę... To że ja lubię gotować i mnie to odstresowuje ma pewnie znaczenie, innym się po prostu nie chce nic robić, a jedzenie traktują jako paszę byle zapchać brzuch . Też lubię czasem
  • Odpowiedz
@leftfinger: no ja też mam takie same odczucia, jasne, że można zrobić "kanapkę" i Kanapkę, przez duże K, na przygotowaniu której spędza się więcej czasu niż na samym jedzeniu. :D A skoro wszyscy jeść i tak musimy, to dlaczego nie jeść po prostu smacznie, zamiast zapychać się byle czym? W każdym razie nie dziw się reakcji babeczek w biurze, bo mimo wszystko jest to jakiś ewenement. ;)
  • Odpowiedz