Wpis z mikrobloga

I jeszcze to... Katolicki, prawicowy portal... Mordercą okazał się heteroseksualny katolik... I co teraz?

@xandra: jakbyś jeszcze uzasadniła co to ma wspólnego z tym wpisem
  • Odpowiedz
@iedrzei: tego osobnika, który wypowiada się w każdym poście dotyczącym chociażby w najmniejszym stopniu katolików tylko po to, żeby ich poszkalować trochę należy ignorować i czarnolistować. Nie należy dawać atencji. Niech zgnije w tym swoim nienawistnym światku. Pozdrawiam cieplutko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@iedrzei: @Poro6niec: @kjungst: Pracowałem przez kilkanaście miesięcy w jednej firmie z tym kolesiem. Dość specyficzna osoba, chociaż niekoniecznie na pierwszy rzut oka wyglądał na kogoś, kto będzie chodził po ulicy ze stanikiem na czole.
  • Odpowiedz
@xandra:

Chcemy akceptacji i tolerancji naszego stylu życia, orientacji i wartości

Miejmy w pogardzie grupę ludzi nam niechętnych, używając ważnej dla nich symboliki w prześmiewczy sposób, wyśmiewajmy ich styl życia i wartości, to na pewno nam pomoże w walce z nietolerancją

( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@xandra: Tak samo jak oczekujesz że Ty będziesz poważnie traktowana przez nich. Wyśmiewanie, oczernianie nie pomaga żadnej ze stron w załagodzeniu konfliktu, tylko jeszcze bardziej go zaognia. To dąży do wzajemnego wyniszczenia. Czy środowiska LGBT chcą akceptacji przez innych pod przymusem?
  • Odpowiedz
@xandra no widzisz, a dla niektórych związki jednej płci mogą być prymitywne zwłaszcza jeśli na paradach równości chodzą ludzie jak na zdjęciu opa. Zarówno katole jak i tęczówki przesadzaja w swoją stronę a normalność leży po środku.
  • Odpowiedz
@xandra czym się od nich różnisz? Tak samo nie szanujesz innych i wyśmiewasz z powodu poglądów w danym temacie, musisz być na prawdę smutnym człowiekiem.
  • Odpowiedz
@pepsik: Ale ja nie wyśmiewam, stwierdzam fakt. Dlaczego mówisz o oczernianiu? Nazwałam rzeczy po imieniu, tak na to patrzy żyjący w XXI wieku wykształcony, cywilizowany człowiek. Potrafi wyrazić swoją oponie na podstawie realnej wiedzy, a nie kitu wciskanego przez szamanów...

@ADISS_N1: Nie pochwalam aż takich demonstracji. Niech sobie tam robią co chcą, ale nie muszą się z tym obnosić, i dotyczy to obu stron.

@Asfalt_Drobiowy: Tak
  • Odpowiedz