Wpis z mikrobloga

#szczecin #silownia #kiciochpyta Hej Mirasy, chyba dotarło do mnie, ze musze sie za siebie wziac. Chciałbym spróbować siłowni (nigdy nie chodziłem) podejrzewam, ze nawet nie wiedziałbym jak obsłużyć sprzęt xD sa na miejscu osoby typu trener? Co to pokaże co najlepiej robić.. i jak to ogarniać. Warto zacząć tak? Czy lepiej samemu wszystko ogarnąć na podstawie netu? Jak to sie ma w Szczecinie?
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@boulderdash: sprawdź Professional Fitness Center & Functional Strength, dużo wolnych ciężarów. Taki tip, nie zaczynaj od maszyn tylko ćwicz z wolnymi ciężarami. Najlepiej ogarnij plan FBW, ostatnio chyba Seba Kot coś stworzył, ewentualnie jest jeszcze FBW Sakera.
  • Odpowiedz
@kimikini: @maciej1pl ale z tego co widzę jest darmowy trening wprowadzający..moze to wystarczy mi... chociaz pewnie nie ;) gwoli ściłosci.. nie chce być atletą albo mięśniakiem ;) chce spalić sporo tłuszczu (nie tylko siłownia) i popracować nad swoimi mięśniami.
  • Odpowiedz
@boulderdash: pierwszy raz jak bylem na silce i chcialem z tego skorzystac to dostapem info w recepcji ze to polega na tym ze jak nie wiem jak z czegos skorzystac i akurat bedzie ktos w koszulce z logo na silce to moge podbic i dopytac xd a jak chce cos wiecej to personale xd
  • Odpowiedz
@boulderdash: trening z trenerem za hajs to tylko z kimś konkretnym z polecenia, inaczej jest zbyt duża szansa, że wywalisz pieniądze w błoto i nie nauczysz się niczego ważnego
osoba minimalnie zmotywowana i cierpliwa nauczy się sama o wiele lepiej techniki korzystając z materiałów na Youtube i książek i nagrywając się, ewentualnie podpytując kumate osoby na siłowni, niż korzystając z usług typowego trenera
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@boulderdash: weź sobie raz w tygodniu trenera i 3 razy idź sam robiąc trening wg. jego rozpiski. Dużo wiedzy jest ma YouTubie z pokazanymi przykładami ćwiczeń.
  • Odpowiedz