Serial trochę przereklamowany. Nie że zły ale po ocenach oczekiwałem jakieś petardy, że mnie zmiecie z laczków a to po prostu taki dobrze zrobiony serial historyczny
@korporacion: no bo tak jest, te wszystkie oceny 10/10 nagle zawyżone aż do przesady, niemniej bardzo dobrze przełożona historia na język kina, a historia, no cóż, sama się broni. Dla mnie takie mocne 8/10, choćby dlatego że pozostali w większości wierni faktom. A że taki hype się wokół tego zrobił to chyba nikt się nie spodziewał - tak czy siak ładnie zrobione.
@Uriel0987: żeby dać 8/10+ to musiałbym o nim myśleć jeszcze tydzień po zakończeniu. Wczoraj go skończyłem, poszperałem trochę po Wikipedii i dzisiaj już wypadł mi z głowy.
Z takich rzeczy co mogli zrobić lepiej pokazać jak się zmieniło życie normalnych ludzi na większą skalę. Nie podobał też mi się wątek tych typów którzy przez pół odcinka latali i strzelali do psów. Jakby nie wystarczyła z jedna, dwie sceny a no
8/10 nie więcej
#czarnobyl
Normiki robią szum, bo zobaczyły pierwszy raz coś co reprezentuje sobą jakąś jakość artystyczną
Z takich rzeczy co mogli zrobić lepiej pokazać jak się zmieniło życie normalnych ludzi na większą skalę. Nie podobał też mi się wątek tych typów którzy przez pół odcinka latali i strzelali do psów. Jakby nie wystarczyła z jedna, dwie sceny a no