Aktywne Wpisy

okoboji +85
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
Urośnij do 190 to może 30 letnia szczurzyca cię zaakceptuje xD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill

Jak sobie radzicie w te upały? Skoro już nawet mi nie chce się gotować to sprawa jest poważna ^^
Mam ochotę tylko na pomidory O.o
Prosta sałatka z pomidorów
350G pomidorów
20G cebuli
100G boczku
50G lazura
Bazylia
20G oliwy
Sól, pieprz
Pomidory, ser i cebulę pokroić, ułożyć na talerzu. Boczek wysmażyć na chrupiąco, pokroić, rozsypać na sałatce. Polać tłuszczem wytopionym z boczku i oliwą, oprószyć solą i pieprzem.
MAKRO: 911kcal 26B 83T 12 W
Zapraszam również na instagrama ziemniakizostaw
Na instastory jest ankieta, czy interesuje Was live nt: "Co Nas wkurza w ketozie" - jakoś w przyszłym tygodniu, późnym popołudniem albo wieczorem. Dajcie znać :)
Miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw
źródło: comment_sgN1EmzYAUDXgiOusAoZxWFGSqatJB4g.jpg
Pobierz