Wpis z mikrobloga

• 2649
W sumie wydałem tylko 800 zł ma wyjazd i powrót z #holandia ale zobaczyłem na własne oczy jaki tam syf i jak traktują człowieka Honor nie pozwoliłby mi dać sie tak #!$%@?ć, później napisze recenzje firmy pośredniczącej żeby nikt z niej nie jechał tragedia. #holandia #emigracja #przegryw ##!$%@? @typbezoszczednosci95 miałeś racje mirek
Pobierz
źródło: comment_4vWMzKBmTaJebXAYLKcxKkvHMM1gSaqb.jpg
  • 163
@Sebtaa Mirku jak ja się cieszę że nie tylko ja mam taki obraz Holandii i pracy w niej.
Pojechałem z tatą z myślą że zostaniemy na 4 miesiące. Brak stabilnej pracy, codziennie w innym miejscu z różna stawka, wszechobecna patologia na hotelu. To jeszcze nic bo trafiliśmy na sortowanie melonow paleta 960 kg a takich w ciągu 12 h przerobisz kilkanaście. Dodatkowo panuje tam taki mobbing i straszenie że jak nie pracujesz
@Sebtaa xD trzeba było spróbować A nie #!$%@? jak #!$%@? zawsze mogłeś popracować do wypłaty i szukać czegoś lepszego. Ale obsrales zbroje i w tyl zwrot chyba że masz lepsze oferty pracy w Polsce to rozumiem.
@Sebtaa: dwa lata temu podobna sytuacja. Zrobiliśmy raban bo jednak wydać 600 złotych i nic nie zarobić to trochę słabo i po godzinie czy dwóch przyjechał miły pan który nas zawoził, powiedział '' przyjechałem was uratować ''. Następny bungalow już był w bardzo fajnym stanie i z ogarniętymi współlokatorami. Ale i tak do dziś się zastanawiam jak bardzo ludzie mogą dać się poniżyć. Oczywiście, możliwe że mieli nóż na gardle, ale