Kiedy jesteś takim Chadem, ze nawet w wieku 73 lat kręcisz ponad 200k wyświetleń w jeden dzień. Ty stary lisie, wychowałem się na Twoich programach, szacuneczek dożywotni za Twoja działalność <3
@DrFaithless: Wołoszański jest spoko, ale należy mieć na uwadze że jego materiały dość się zestarzały i niektóre informacje są błędne w stosunku do tego co mówią najnowsze badania
Był tajnym współpracownikiem Pionu I Służby Bezpieczeństwa o pseudonimach „Ben” i „Rewo”. W 1985 podpisał zobowiązanie do współpracy z Departamentem I MSW.
@DrFaithless: Też się na nim wychowywałem. Dziś uważam, ze hype jego postaci jest to jakiś sentymentalny pierd puszczany na siłę. Ludzie tak bardzo go szanują i kochają, że do porzygu wałkują Sensacje XX wieku sprzed 25 lat, bo tak naprawdę to niczym innym nie zasłynął i tylko z tego ludzie go kojarza - a nawet jeszcze bardziej, po kultowej czołówce i aktorach genialnego Teatru Telewizji którzy nigdy nie zawodzili. Pójdźmy
@oldspiceedit: ja mam Ci to tłumaczyć? Może frytki z majonezem chciałby Pan? Oskarżasz gościa, to Ty przedstaw jakieś fakty nt. tego jak ta mityczna współpraca funkcjonowała.
@DrFaithless: nigdy nie zapomnę starego nagrania jakiegoś programu sprzed ok 40 lat, gdzie młody Wołoszański wyśmiewał jakąś historyczno-hobbystyczną gazetkę, w której pomylili ilość uzbrojenia niemieckiego pojazdu pancernego z maja 1943 z wersją produkowaną 6 miesięcy później. Chłop przez 10 minut śmiał się tak szczerze, jednocześnie sypiąc pogardliwymi komentarzami z powodu takiej pierdoły, że to chyba najlepszy przykład hobbystycznej dupokanapki jaki widziałem w życiu XD
@Ogau: Ja nie przeczę, że był. Wołoszański sam tego nie neguje, ale wielu postępuje tak, że słyszeli dzwony w kościele, ale nie wiedzą dokładnie w którym biją, chodząc po mieście i ogłaszając, że biją dzwony.
Kiedy jesteś takim Chadem, ze nawet w wieku 73 lat kręcisz ponad 200k wyświetleń w jeden dzień. Ty stary lisie, wychowałem się na Twoich programach, szacuneczek dożywotni za Twoja działalność <3
Taki to wasz “chad” i “szef” ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@DrFaithless: Dla zwykłego sługusa bezpieki? Szacunek?
@stanislaw-robak: ale to nie był TW? Oni wszyscy podpisywali, bo "musieli" xD
Sam lubię jego p---------e w sensacjach XXIw., ale bądźmy poważni xD