Aktywne Wpisy
Larsberg +255
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Kowal19888 +80
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
A do osób, które pod tagiem szukają informacji: nie, klimatyzery, klimatory, klimatery czy inne ustrojstwa na wodę czy lód nic nie dają. Jakieś monobloki czy rury wystawiane przez okno dają niewiele. Tylko split ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@enron: też czasem dogrzewam się klimatyzacją zimą. Co ciekawe przy grzaniu ma trochę mniejszą sprawność niż przy chłodzeniu
@ppqa: zgadza się, ale i tak wychodzi to o niebo ekonomiczniej niż dogrzewanie jakimś convectorem czy grzejnikiem olejowym...
@Shumitu: 21 stopni to już jest w sam raz. No chyba że do sypialni, to już trochę za ciepło.
@ppqa: dla mnie kazdy stopien powyzej 20 stopni do spania to katorga
@Uriel0987:
@mistellaire: idą rurki pomiędzy częścią zewnętrzną i wewnętrzną - przy czym u mnie rurki są pod posadzką i w ścianie wewnętrznej - bo nie można było kuć w ścianie zewnętrznej bo to żelbet (deweloper na etapie