@HamRadioOp: no nie wierzę :D nie dość, że Vanity do pewnego stopnia można sobie za darmo wygenerować na kompie albo w necie to jeszcze brać od kogoś adres gdzie on ma klucz prywatny :D
@czupryneq: właśnie przy niższej się to według mnie bardziej opłaca. bo więcej osób się zdecyduje na zakup. bo patrz unikatowy adres BTC 1Halyna... a kosztuje tylko 5zł. edit: gdybym miał konto na aledrogo to bym nawet spróbował.
@WhiskeyIHaze: wiesz, bo tam pisze o mocy sprzętu itp., więc jakby miał za 1zł to ktoś tak spojrzy i się nawet nie zastanowi, a za 50ziko mieć unikatowy adres BTC? Super sprawa XD
@WrzodJestPrawdziwymWybranym: szukaj Vanity BTC. wiem o tym tylko dzięki @nocnyjanek .jeśli wygenerujesz go samemu to jesteś bezpieczny. bo to szuka po prostu priv key który da początek 1D--a. i ty sobie znajdziesz klucz do 1DupaXXxxXXxxXXxxXXxxXXxx a ja próbując zrobić to samo dostanę 1Dupaxxrrxxrrxxrrxxrrxxrrxrr
@WrzodJestPrawdziwymWybranym: da się to zrobić samemu za free. wystarczy jakiś tam program. nie mam czasu szukać. a jak nie chce Ci się samemu szukać to za kilka zł mogę poszukać i Ci opisać co i jak
świetna sprawa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kryptowaluty
edit: gdybym miał konto na aledrogo to bym nawet spróbował.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora