Aktywne Wpisy
Wookash071 +21
Mam takiego jegomościa pod blokiem. Od dłuższego czasu dostaje jeść. Latem siedział na słonku, szukał mnie i czasem siostry po jedzenie. Podjeżdżałem pod blok o 2 w nocy to wybiegał znikąd za każdym razem. Jakby wiedział, że to ja.
Trochę mnie martwi ta pogoda. U mnie strasznie nie fajnie wieje i pada gęsty przelotny deszcz. To wpuściłem go do klatki schodowej, rozłożyłem mu koc który siostra my wyniosła. Wniosłem miske i dałem
Trochę mnie martwi ta pogoda. U mnie strasznie nie fajnie wieje i pada gęsty przelotny deszcz. To wpuściłem go do klatki schodowej, rozłożyłem mu koc który siostra my wyniosła. Wniosłem miske i dałem
Przecież to jest niemożliwe, żeby w jeden dzień wezbrało tyle wody żeby o kilka metrów podskoczyło koryto, to są niewyobrażalne ilości wody. Teatr dla idiotów, tylko po co ktoś to inscenizuje, macie jakieś pomysły? Najpierw cowid, potem "wojna" na wukrainie a teraz to. A pelikany chodzą i łykają. Wyłączcie tv włączcie myślenie ludzie bo ręce opadają.
https://x.com/remizacompl/status/1835123657573597400
#powodz #niepopularnaopinia #takaprawda
https://x.com/remizacompl/status/1835123657573597400
#powodz #niepopularnaopinia #takaprawda
#wojna #ukraina #rosja
Trochę to smutne, ale tak działa świat.
Chcącemu nie dzieje się krzywda. W kacapii nawet nie ma oficjalnej mobilizacji
Ale jeśli się poddają to jeszcze lepiej.
Sam fakt, że ukraińcy wparowali do rosyjskiego obwodu i ani nie szabrują ani nie robią rozwałki cywilów, za to wyłapują setkami rosyjskich żołnierzy i jeszcze ich opatrują i
Komentarz usunięty przez moderatora
Wiesz jaki był dla mnie najstraszniejszy film z tej wojny? To byl początek wojny, jeszcze ruscy byli pewni zwycięstwa.
I przechadzał sie kadyrowiec, filmując siebie po ruinie jakiejs mieściny a w tle słychać było zawodzące krzyki jakiejs ukrainskiej kobiety wołajacej imie swojej siostry albo matki, pewnie zabitej i zgwałconej. I nagle pada strzał i krzyki ustają. A temu s---------i nawet brew nie dygła, uśmiechał sie cały czas zadowolony z siebie
Za pokojem trzeba protestować nie pod budynkiem MSZ czy ambasadą USA tylko pod tą rosyjską.
W tym sensie każdy ma prawo pozytywnie zareagować na śmierć kacapa gromkim "dobrze mu tak", bo ginie kolejny potencjalny seryjny morderca bez sumienia.
Ja każdą śmierć ruska odbieram pozytywnie, natomiast należy się zastanowić czy za bardzo nie przeszliśmy do tego do porządku