Aktywne Wpisy
wykop +64
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Villeman +527
Boże Przenajświętszy, wygląda jakby pitbule i amstafy były sprzedawane w zestawach razem z tą patolą xD Jeden i ten sam schemat podludzi.
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
O co chodzi z tymi tatuazami w Polsce u kobiet i nie tylko, to jakas spozniona moda z zachodu? Teraz w lato sie porozbieraly i 90% mlodych dziewczyn ma jakis rakowy tatuaz. A jak idzie jakas bez tatuazu to mozna sie domyslic ze nie ma 18 lat jeszcze i rodzice nie pozwolili ale wiadomo dzien po osiemnastce sobie go zrobi zeby zamanifestowac swoja wyjatkowosc.
#p0lka #rakcontent
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Komentarz usunięty przez autora
@Icon_of_sin grunt żebyś czuł się lepszy od innych
Ja lubię wydziarane dziewuszki. No ale żeby nie było, kiedyś wiocha była z tribalami, a dzisiaj 1/3 tych unikalnych ludzi ma na ciele znak nieskończoności, albo lapacz snów lub buddyjska mandale. Jak ktoś ma ze dwa takie tatuaże to wiadomo, że jako człowiek może nie być interesujący 8) ale skoro tak chce się dziarac, to przecież ma do
Ogólnie
@uwielbiamnalesniki: no i w sumie nadal c--j wam do tego xD Jeśli ktoś robi sobie tatuaż na fali popularności, to on
PS zapraszam do lektury https://en.wikipedia.org/wiki/Irezumi
U cuckow tez nadal jest moda na brody i tez maja te glupie bazgroly na
@uwielbiamnalesniki: nie przelogowales sie chyba
Również widuje ludzi, którzy mają naprawdę słabe tatuaże, ale jakoś niespecjalnie o tym myślę, bo właściwie nic mnie to nie powinno obchodzić. Ktoś ma taki gust lub musi mieć to, co popularne, nadal nie moje ciało i nie mój problem.