Aktywne Wpisy
lignocainum +34
Znalezienie chłopa koło 30, to jest dopiero wyzwanie. Jestem dentystką, mam własną dzielność, samochód, bez żadnego bobasa. Nie chcę nikogo utrzymywać, nie chcę też żeby ktoś mi za coś płacił. Sama jestem introwertykiem i potrzebuje kogoś podobnego z kim będę mogła wyjść do kina, pojechać na wakacje albo pograć w gry. Lubie uczyć się języków, chodzę na zajęcia z koreańskiego. Nie jestem zdesperowana, nie szukam chada, potrzebuje tylko towarzysza z jakimś sensownym
afuera +12
Siema, właśnie ogarniam pracę licencjacką. Na razie wszystko robię na jQuery, bo mi tak wygodniej, ale właśnie zabieram się za autoryzację do projektu i zastanawiam się. Może jednak warto by było spróbować Reacta? Pytanie do was, co myślicie, przerzucać się czy lecieć dalej na jQuery? Wiem, że React to teraz standard, ale czy warto się tak męczyć na licencjacie? Chciałbym, żeby to miało ręce i nogi, ale bez spiny.
#programista15k
#programista15k
Zapraszam do dyskusji.
#l-------------j #bekazgrubasow #warszawa #praca #przemyslenia #pogoda #gownowpis
poza tym akurat Koleje Mazowieckie użytkuja jeszcze stare kible bez klimy ( ͡º ͜ʖ͡º) po prostu bardzo malo ich maja
Komentarz usunięty przez autora
Tak wspaniała i tak mądra że musisz się tym chwalić na portalu ze śmiesznymi obrazkami?
Widać twoją inteligencje. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale sporo osób nie założy sukienki a dorosły facet raczej nie
Komentarz usunięty przez autora
@JustLusca: poza Warszawą
@niemamnasmsy: Tak, ale tylko dla kobiet które w biurze wyłączają klimę przy +30 bo im wieje.
Kiedyś pojechałem do pracy w sukience. Zwolnili mnie
(。◕‿‿◕。)
Można ubrać zwiewną sukienkę, spryskać się mgiełką, zrobić makeup no makeup, upiąć ładnie włosy, opalona i lekko zaróżowiona skóra dodaje urody, ogólnie w słońcu skóra się ślicznie błyszczy, jeszcze jak użyje się balsamu ze świecącymi drobinkami, to już w ogóle super:) w lekkim ubraniu lepiej znosi się upały, w domu można zamontować klimatyzację lub kupić wiatrak.
W weekend cały dzień będzie grany na łonie natury z okazji takiej pogody. Oby tak do końca września jak ostatnio bywało.
Pogoda ciężko do wytrzymania to jest w Azji albo na pustyni w Dubaju. Taka pogoda jak teraz to są bajki.
@niemamnasmsy: nie no po tym wiadomo że gość wymyśla, nie można być tak skretyniały i zapatrzony w siebie mając tu konto jednocześnie och wait