Aktywne Wpisy
heksengerg +63
cyconiusz +46
Muszynianka to jest nadwoda.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Edit: dla jasności to jest sam j----y stojak xD
No chyba zgnije xD
Taki ciekawy obrazek znalazłem na r/facepalm.
#heheszki #takaprawda #apple #kalkazreddita #humorobrazkowy
@majkkali: jakoś nie chce mi się wierzyć, że nie ma żadnych funkcji itd. Na pewno ma jakiś wireless charging, porty usb i inne takie pierdoły.
@FishyGuy: co to?
Właśnie ludzie zamożni kupią ten sprzęt bo to segment dla profesjonalistów. Ten monitor nie jest przecież k---a do gierek tylko dla ludzi którzy przy jego użyciu odrobią koszt monitora i stojaka w parę godzin po jego dostaniu.
btw, fajnie ze zmieniłeś ilość plusow na 0, ależ poniżenie niesamowite
Po 2. Żadnych plusów nie zmieniałem. Screena tych komentarzy zrobiłem przed tym jak dostali jakiekolwiek plusy. Screena twojego komentarza zrobiłem 9 sekund po tym jak go napisałeś.
Po 3. Fanboje Apple wyzywają mnie od dzbanów, biedaków i niedojrzałych bachorów bo uważam że tysiąc dolców na aluminiowy stojak na monitor to trochę za dużo. Jak mam prowadzić normalną dyskusję z osobami które masowo stosują argumentum
@Michael_Scott Obrażanie ludzi od dzbanów i biedaków uważasz za poprawne argumentowanie swojego punktu widzenia?