Wpis z mikrobloga

Człowieku, to jest metalowy stojak xDD

@majkkali: jakoś nie chce mi się wierzyć, że nie ma żadnych funkcji itd. Na pewno ma jakiś wireless charging, porty usb i inne takie pierdoły.
  • Odpowiedz
@majkkali: Nope, to jest metalowy stojak za 1000$. Stojak, którego nie dorzucają do monitora za 5k. Można być fanem Apple, ich systemu, designu, ale jeśli ktoś ich nadal broni po takiej zagrywce, to jest po prostu debilem, który nie potrafi trzeźwo spojrzeć na świat.
  • Odpowiedz
@Antonn ludzie zamożni nie kupują standu do monitora za 1000usd bo za bardzo szanują pieniądze. Dlatego teraz są zamożni. Taki sprzęt kupują mentalnie ubodzy którzy myślą że wydając bezsensownie kasę będą postrzegani jako zamożni.

Właśnie ludzie zamożni kupią ten sprzęt bo to segment dla profesjonalistów. Ten monitor nie jest przecież k---a do gierek tylko dla ludzi którzy przy jego użyciu odrobią koszt monitora i stojaka w parę godzin po jego dostaniu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@KochanekAdmina: i dlatego tacy ludzie powinni mieć w------e na Apple, bo oni sobie żywcem robią jaja. Z takich ludzi czy innych. Dlaczego nie ma zestawu? Dlaczego monitor nie jest kompatybilny z Vesa? Bo adapter 199$, bo my som Apple i my musim mieć po swojemu. Tylko po to żebyś płacił. Oni tam na meetingach pewnie robią zakłady, który dział skasuje więcej na adapterach :/
  • Odpowiedz
@Grzolsat: po c--j mnie tu wrzucasz skoro nawet nigdzie apple nie broniłem XD chciałem zwrócić uwagę, ze zachowujesz sie jak debil i nie potrafisz prowadzić normalnej dyskusji, a w tym momencie tylko mnie utwierdziłes w tym przekonaniu
btw, fajnie ze zmieniłeś ilość plusow na 0, ależ poniżenie niesamowite
  • Odpowiedz
@Michael_Scott Po 1. Nie zesraj się ;).

Po 2. Żadnych plusów nie zmieniałem. Screena tych komentarzy zrobiłem przed tym jak dostali jakiekolwiek plusy. Screena twojego komentarza zrobiłem 9 sekund po tym jak go napisałeś.

Po 3. Fanboje Apple wyzywają mnie od dzbanów, biedaków i niedojrzałych bachorów bo uważam że tysiąc dolców na aluminiowy stojak na monitor to trochę za dużo. Jak mam prowadzić normalną dyskusję z osobami które masowo stosują argumentum
  • Odpowiedz
@Grzolsat: ale ja słowa o Apple tam nie napisałem, wiec nie rozumiem czemu nazywasz mnie fanboyem. Czytałem sobie wątek i doszedłem do wniosku, ze jestes po prostu głupi i nie umiesz rozmawiać z ludźmi, którzy jakos konkretnie potrafili uargumentować swój punkt widzenia, bo sam chyba nawet nie wiesz o co sie chcesz p-------c. Teraz jeszcze widzę, ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Przykre.
  • Odpowiedz
nie umiesz rozmawiać z ludźmi, którzy jakos konkretnie potrafili uargumentować swój punkt widzenia

@Michael_Scott Obrażanie ludzi od dzbanów i biedaków uważasz za poprawne argumentowanie swojego punktu widzenia?
  • Odpowiedz
@jdhue: Apple to jest sprzęt premium. Weź tam pójdź do jakiegoś studia zajmującego się obróbką video i powiedz, że składak z windowsem jest lepszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@maad ale co to ma do rzeczy xD? To że taki sprzęcior jest przeznaczony na taki rynek a nie inny nie czyni go marką premium
  • Odpowiedz
@jdhue: Czyli składak z windowsem to jest marka premium, a narzędzia dla profesjonalistów z jednym zintegrowanym środowiskiem już nie. Nie no spoko masz swoje zdanie xD
  • Odpowiedz
@jdhue: Czyli nie ma w ogóle komputerów użytkowych, które by były marką premium? Zostały jeszcze składaki z linuxem
  • Odpowiedz
  • 4
@maad nie ma k---a czegoś takiego jak komputery premium xD Czy składak z RTX 2080 i jakimś w-------m Intelem to komputer premium?
  • Odpowiedz