@E160c: ja jebe, u mnie to samo było, operacja żebym się nie dusił w nocy jak mi założą aparat na zęby, a teraz mam tak samo krzywy plus jedna dziurka węższa i ciężko się oddycha a do tego częsciej mam katar ( ͡°ʖ̯͡°)
@channel: Mirku bierz głupiego Jasia, ja miałem to się następnego dnia obudziłem. Nie było aż tak źle tylko mi w mordzie zaschlo i wypiłem chyba z litr wody xd
@VIX3R będę mieć we wrześniu ale na znieczuleniu ogólnym czyli pod uspieniem. Cieszę się że nie będę słyszeć łamania kości :D powiedz mi Mirku czy kształt nosa Ci się zmienił?
Ja miałem ten zabieg 3 lata temu, w znieczuleniu ogólnym, nic nie bolało. Samo wyjmowanie tamponady z nosa na drugi dzień po zabiegu było co prawda dość nieprzyjemne, ale trwało raptem kilka sekund, więc tak naprawdę nie ma się czego bać. Po zabiegu z miesiąc czasu trzeba na siebie dość uważać, coby sobie kuku nie zrobić. Po tygodniu od zabiegu wyjęli mi stabilizatory z nosa (zupełnie bezboleśnie) i od tego dnia zauważyłem
@bobikufel ja miałem robioną rok temu jedną przegrodę na znieczuleniu ogólnym, bo bardzo wąski prześwit był + miałem bardzo słaby węch. Teraz oddycha mi się lepiej, nos nie zatyka się tak szybko jak przedtem, ale węch niestety się nie poprawił.
@klokupk ja na NFZ robiłem (1,5 roku czekania), bo w sumie jakieś super pilne to nie było. Operacje miałem w Lesznie z super lekarzem Gasparem z Portugalii.
#psiarze Pamiętacie jak kilka lat temu wszyscy byli obsrani w sylwestra przed strzelaniem bo "co ludzie pomyślą? Straszymy pieski...". W tym roku będzie n-----------e na całego, większe jak w Donbasie
@KrzysiekRZ
@Archimond5 jaki koszt zabiegu i w jakim mieście robiliście?
Jak długo w szpitalu będziesz?
@KrzysiekRZ z góry było ustalone, że znieczulenie ogólne, mieliście wybór? Czy to zależy od lekarza/przychodni czy czego tam?