Aktywne Wpisy
robertx +618
ŚWIADKOWIE JEHOWY NIKOGO NIE KRZYWDZĄ MORDO!!!!!!
Ciocia mojej żony leży i umiera w szpitalu. W poniedziałek miała wypadek samochodowy, jak każdy ŚJ miała przy sobie oświadczenie, że odmawia przyjęcia krwi nawet w obliczu zagrożenia życia. Taki dokument ma niestety moc prawną i lekarze są bezsilni.
Ma krwawienie wewnętrzne, hemoglobina leci na pysk (aktualnie poniżej 5!!!), jest podpięta do respiratora.
Nikt jej nie operuje bo w jej stanie bez możliwości podania krwi żadna
Ciocia mojej żony leży i umiera w szpitalu. W poniedziałek miała wypadek samochodowy, jak każdy ŚJ miała przy sobie oświadczenie, że odmawia przyjęcia krwi nawet w obliczu zagrożenia życia. Taki dokument ma niestety moc prawną i lekarze są bezsilni.
Ma krwawienie wewnętrzne, hemoglobina leci na pysk (aktualnie poniżej 5!!!), jest podpięta do respiratora.
Nikt jej nie operuje bo w jej stanie bez możliwości podania krwi żadna
Kurde jest coś ze mną nie tak :/ W teorii jestem normalną osobą, towarzyski, miły, szczery facet. Nie siedzę w piwnicy. W praktyce wychodzi to tak, że z żadną kobietą mi nie wychodzi. Tak wyszło jestem 24lvl kissless virgin, spotykam się z różnymi dziewczynami i nie celuje w najlepsze bo sam nie jestem przystojny mimo że dbam o siebie. To do cholery nie umiem zrobić żadnego kroku żeby pocałować dziewczyne czy zainicjować jakiś kontakt, dotyk itp. Potem dziewczyny dają sobie spokój z moją osobą i mogę najwyżej zostać kolega do piwa, albo kontakt się urywa. Alkohol nawet nie pomaga, żeby być bardziej śmiałym. Macie jakiś pomysł żeby to naprawić ? #tfwnogf #feels #przegryw #anonimowemirkowyznania
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie myśl tylko rób. Praktyka czyni mistrza.