Właśnie wróciłem z imprezy, na której nie piłem i robiłem za kierowcę, jak zawsze. Mogłem już być w domu o 2:30, ale wolałem o 5:00. Wdzięczność znajomych i świadomość, że cali dotarli do domu, a nie wylądowali pijani w rowie poprawia mi humor i w zupełności wystarcza. Kasy na benzynę też nie biorę, bo po prostu lubię jeździć samochodem. #chwalesie
@Marfii: też kiedyś robiłem za kierowcę często bo nie lubiłem pić. jednak nigdy swoim autem bo #!$%@?ę po kimś sprzątać butelki, papierki a w najgorszym wypadku wymiociny.
@Marfii: gdybyś nie potrzebował atencji to byś tego na mirko nie pisał. Musisz być smutnym człowiekiem że potrzebujesz docenienia od ludzi którzy po prostu Cię wykorzystują.
@Marfii: cała noc zarwana tylko po to, żeby dogodzić pijakom? Przez następne kilka dni będziesz jak zombie a i tak pewnie nie zdajesz sobie sprawy ze wszystkich konsekwencji nieprzespanej nocy.
Też tak często robię ale ludzie są nie wdzięczni i po jakimś czasie myślą że będę ich zawsze zabierał i odwoził daj palca a weźmie całą rękę i napluje w twarz. @Marfii
@Marfii: Może im jeszcze opłacaj mieszkania i rachunki, oraz dawaj kieszonkowe.( ͡°͜ʖ͡°) Radzę Ci zrobić test, czy oni w jakiejś sytuacji się poświęcą żeby tobie pomóc.
Właśnie wróciłem z imprezy, na której nie piłem i robiłem za kierowcę,
@Marfii: i bardzo dobrze lubisz to, ludzie są zadowoleni, ty też #!$%@? tych wszystkich roszczeniowców i psychologów domorosłych co się podniecają swoimi pomysłami na to dlaczego TY to robisz
usłyszysz chociaż dziękuję? Będziesz mógł liczyć na wsparcie gdy ty będziesz potrzebował?
@Dobrohoczy: otoz to, też nie raz robie za kiero i nie chce kasy, ale tylko od osob ktore same sie oferuja "ze teraz ich kolej". Od calej reszty zawsze kasa na paliwo i moge wstawać nawet w środku nocy jak zadzwonia.
#chwalesie
tak na prawdę robisz to żeby Cię docenili
@Marfii
Radzę Ci zrobić test, czy oni w jakiejś sytuacji się poświęcą żeby tobie pomóc.
@Marfii: i bardzo dobrze
lubisz to, ludzie są zadowoleni, ty też
#!$%@? tych wszystkich roszczeniowców i psychologów domorosłych co się podniecają swoimi pomysłami na to dlaczego TY to robisz
@Dobrohoczy: otoz to, też nie raz robie za kiero i nie chce kasy, ale tylko od osob ktore same sie oferuja "ze teraz ich kolej". Od calej reszty zawsze kasa na paliwo i moge wstawać nawet w środku nocy jak zadzwonia.