Aktywne Wpisy

Cancermoon +127
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam

Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a

#bekazpisu #polityka
@kezioezio: Które nie były wcale na prośbę tych ludzi, więc równie dobrze mógł to być scam.
Mam nadzieję, że będziesz tak samo stanowczy i wyrozumiały jak zostaniesz kaleką bez środków do życia. Oni nie płodzili jednego po drugim tylko taki fart/niefart
@i-kamieni-kupa: To proszę o pomaganie z prywatnych pieniędzy. Państwo nie jest od dawania pieniędzy uznaniowo ot tak.
Jak się chce bawić w socjalizm i pomagać rodzinom wielodzietnym to proszę o wprowadzenie odpowiednich programów, gdzie
@Mariusz_Drugi: średnio na jedno dziecko przez pierwsze 3 lata idzie 800-1000 zł miesięcznie. Plus opieka dzień/noc, to w #!$%@? czasu zabiera. Teraz pomóż koszty x 6, a czas i zmęczenie przy opiece takiej szóstki x 6^2.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@kezioezio: Tak tak, tak się mówi dopóki jest się zdrowym i zdolnym do pracy xD A jak zaczynasz egzystencję to twoje pierwotne instynkty wygrywają albo strzelasz
@kezioezio: Nie, mieć co włożyć do gara.
Komentarz usunięty przez autora