Aktywne Wpisy
BereznowskaPatrycja +109
Cześć wszystkim! Nazywam się Patrycja Bereznowska, jestem zawodniczką Grupy Sportowej ORLEN. Moją pasją są naprawdę długie biegi. Jestem rekordzistką i mistrzynią świata w biegach 24-, 48- i 72-godzinnych. Zapraszam na #ama 2 marca o godzinie 17:00. Do zobaczenia!
#bieganie #sport #ciekawostki
#bieganie #sport #ciekawostki
Kumpel19 +212
19-latka Ruslana Danilkina dwa tygodnie temu straciła nogę w rosyjskim ostrzale artyleryjskim..
Deklaruje że chce się dalej zaangażować w obrone swojej ojczyzny - ukrainy - że "nie pozostawi swoich chłopaków", i chce wrócić jak najszybciej do swojej jednostki.. choćby pomagać przy kuchni wojskowej.
#ukraina #wojna #rosja
Deklaruje że chce się dalej zaangażować w obrone swojej ojczyzny - ukrainy - że "nie pozostawi swoich chłopaków", i chce wrócić jak najszybciej do swojej jednostki.. choćby pomagać przy kuchni wojskowej.
#ukraina #wojna #rosja
@Majloo: Serio myślisz, że informacje o zarobkach po 15k to zarzutki? Nie wiem dlaczego niektórym tak ciężko zrozumieć, że np. dobry react developer wyciągnie w większym mieście spokojnie 15k. Wiem, bo mam informacje z pierwszej ręki i sam niedawno dostałem ofertę za 15k netto b2b jako react dev właśnie. No ale hehe, Wykopki baiterzy (
@OzaweNakashi: pobierasz za często wypłatę. Rób jak większość wykopków: pobieraj wypłatę raz w roku i myk! się dyszka zrobi jak nic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wierz w te zarzutki, 5k to jest wiecej niz zarabia 90% spoleczenstwa. Ja sam zaczynalem od minimalnej a w ciagu kilku miesiecy doszedlem do 5k a teraz 8,5k i nadal jest to dla mnie niepojety przeskok, kiedy wydaje moze 2000 w porywach do 2500
Zobacz jaki jesteś bogaty
Komentarz usunięty przez autora
po drugie 10k do łapy na, a nie na umowie
@OzaweNakashi: popełniłeś błąd wierząc w te bejty na wykopie
@Piottix: przecież są ludzie którzy faktycznie w młodszym wieku zarabiają więcej niż OP. To że nie masz z takimi ludźmi kontaktu to już co innego.
@ghoulas: I kręgosłup do wymiany bo jeździ na tirze ( ͡° ͜ʖ ͡°) , w spedycji minimum to 4k netto, wiec szalu ni ma.
Nie mam zamiaru dyskutować na temat zarobków w bankowości bo to sobie każdy może sprawdzić w statystykach i na LinkedIn.