Aktywne Wpisy
Lewusx +63
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
do wygrania są dwa vouchery na bilety do Multikina, na miejsca VIP i Super VIP. ważne miesiąc plusujący biorą udział
Zarobiłem to się dzielę :)
Prosiłbym by w komentarzu (tylko bez wołania mnie) napisać w jakim mieściechcecie wykorzystać i czy od poniedziałku do czwartkuczy od piątku do niedzieli. Losowanie jutro rano i chcę od razu kupić bilety
------
Zapraszam do odebrania 75 zł + we wpisie też kod na PREMIUM o wartości 220 zł na 3 miesiące jak ktoś już posiada
obserwowanie mnie podwaja szanse na wygraną (w poprzednim losowaniu też tak było)
------
PS Na mój tag #kodyodlubiekiedy wrzucam kody do różnych usług, jesli macie chęć to dołączcie do 760 mirków którzy obserwują :)
lub zapiszcie się na listę kodypromocyjne to będziesz wołany jako pierwszy do każdego fajnego kodu i dołączcie do 420 mirków.
#film #kino #niehivekodyodlubiekiedy
W ankiecie wam pozostawiam kwestie czy mam wylosować dwóch zwyciezców czy może jeden mirek ma wygrać dwa bilety (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
ILU MA BYĆ ZWYCIĘZCÓW?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora