Wpis z mikrobloga

@BoloZCzerniakowa: Miałem spróbować war thunder, ale jakoś się jeszcze nie przekonałem. Poza tym w wota gra mój ojciec i lubie se z nim czasem jakiś plutonik cyknąć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale nie ukrywam, że jak mi będzie brakowało na fajki to pewnie przerzucę się na warthunder
@FulTun: No to niezbyt fajnie, ale co to ma właściwie do rzeczy? ( ͡º ͜ʖ
  • Odpowiedz
@VeXes: Na przykładzie - w WT battle rating pojazdów jest bardziej z gumy niż w wocie, więc masz mniejszą szansę że spotkasz pojazd 100 lat młodszy niż twój, a do tego jak nawet tego nie możesz znieść zawsze jest tryb symulatora, gdzie biją się ze sobą tylko pojazdy, które faktycznie się spotykały na polu bitwy, więc jak sobie umanisz, że chcesz jeździć tylko panzer iv to najgorsze co spotkasz to
  • Odpowiedz
A, no i tak naprawdę to nie ważne czy wygrasz czy przegrasz to zarabiasz, chyba że naprawdę lamisz + to że jak przergasz to od razu możesz startować nową bitwę a nie marnować czas bo "pojazd w bitwie"
  • Odpowiedz
@BoloZCzerniakowa: no oglądałem jakieś filmik z war thunder, to spoko się wydawał. Do tego dochodzą te samoloty i statki. Będę musiał w końcu ograć. Ale ojca raczej nie namówię, on i tak gra tylko 'od święta' do tego ma komputer z roku 200 chyba 7 na pokładzie intel pentium, chyba 1gb ddr2 i geforce 8500, także nie wiem czy by mu poszło nawet. Wt jest chyba bardziej zaawansowany graficznie od
  • Odpowiedz
@FulTun: typie jeśli w ogóle połowa społeczności korzysta z modów, to z tundry ( swoją drogą chyba zakazanej ) korzysta może z 10% z nich. Nawet jeśli to byłoby więcej, to naprawdę uważasz że ten mod dużo zmienia? Przecież i tak możesz celować przez krzaki, jak masz skilla to nawet można z wyprzedzeniem trafiać. Polaczki (tak, na forum anglojęzycnym tego nigdy nie widziałem) p------ą o tych hackomodach, a ja się
  • Odpowiedz
@vomalio: Ty jesteś chyba z innej bajki. Ja mam moda dla arty że jak przybliżę do ziemi celownik to słyszę silniki czołgów i walę do nich jak zając w kapustę. 10% powiadasz a jak gram czołgiem to żaden na 30 bitew nie chybia.. Ha ha ha...
FulTun - @vomalio: Ty jesteś chyba z innej bajki. Ja mam moda dla arty że jak przybli...
  • Odpowiedz
@FulTun: no i co daje ci ten mod? xD z daleka nie widzisz czy trafisz? teraz jest przecież tryb specjalny do celowania za przeszkodami, jak nawet z tym nie umiesz klikać to odinstaluj xD
weź typie zmień grę, bo w paranoję wpadasz
  • Odpowiedz