Aktywne Wpisy

wfyokyga +47
Szczyt formy ludzkiego ciała
źródło: temp_file3056522539582475865
Pobierz
Jeszcze ponad 13 mili i chłop zje na kolację big maca . A jak nie dojedzie dziś to będzie jadł niedobre śniadanie z makdolca
Dochodzi godzina 16
A na liczniku już 34 km dziś
#zlomkiemprzezswiat #pct #pacificcresttrail
Dochodzi godzina 16
A na liczniku już 34 km dziś
#zlomkiemprzezswiat #pct #pacificcresttrail
źródło: image_picker_0D21973D-8856-4426-9289-BFE432BF3846-38887-00000476FA8FBBB2
Pobierz

Cena zakupu wyniosła mnie 199,80 USD, ale ponieważ mbank podyktował mi 39zł prowizji (zdzierstwo), to wychodzi tak, jakbym kupił akcje za 209,85 USD.
Co do systemu emakler od @mBank, to w porównaniu do systemów udostępnianych przez giełdy #kryptowaluty'owe ... to bardzo mało intuicyjny. Raz wyskoczyła mi informacja o prowizji... a teraz jej już nigdzie nie widzę. Co ciekawe w:
- taryfa oplat i prowizji dm w ramach uslugi emakler
- Taryfa Opłat i Prowizji Domu Maklerskiego mBanku S.A.
tę kwotę wyszukuje mi w sumie tylko tutaj, w tych przykładowych wyliczeniach.
Tym sposobem bardziej będzie się opłacało kupować/sprzedawać po kilka akcji na raz, by prowizja na sztukę była mniejsza.
#zbieramnatesle ↤ tag to śledzenia
Będę informował na bieżąco jakie są moje sumaryczne koszty, gdy będę dokupywał kolejne akcje
źródło: comment_APXISI537K9LUyCHrK92HarblJPXb3vO.jpg
PobierzPytanie do mireczków. Czy według Ciebie Elon poinstruował kogoś, by ostatnie emaile wyciekły?
tu znalazłem info że jest 0,29% ale minimum 38zł
https://fintek.pl/emakler-umozliwi-zakup-akcji-na-gieldzie-w-usa/
czyli trzeba kupować za jednym razem za 13tys zł
@JanKremovski: @divinorum: Ja mam konto w mbanku, złożyłem dyspozycję wczoraj około 10:00, już mam rachunek otwarty (wczoraj wieczorem nie było).