@valarr: NO MAM NADZIEJĘ ZE PRZEJDZIE TA USTAWA I PICCE BENDZIE MOZNA ROBIĆ Z DODATKAMI, NA PSZYKLAD TAKIM JARMURZEM ALBO KIELKAMI Z CYGAŃSKIEGO TABORU, BO AMATORZY CO ROBIO TE PICCE PO 12 ZL TO TYLKO TRUJO PRAWDZIWYCH SMAKOSZY A I PICCA NIE WYGLONDA JAK NA ZDJENCIACH W INTERNECIE
@mroz3 pracowałem w pizzerii na #!$%@?, i tak jak ktoś napisał wyżej - ciasto drożdżowe, wiory seropodobne i sos robiony z koncentratu. Wydaje się gówno ale, w tej samej mieścinie są też 2 inne pizzerie, i te placki z tych dwóch pozostałych są tak ujowe że oni to już na prawdę chyba z gówna je robią...
@mroz3 ja pizzę robię sobie sam z full dodatkami na grubo i tak zasypuję serem, że też podobnie wygląda. Ta jest gruba, więc podejrzewam że pod tym serem są dodatki (chyba)
Ma rację, to coś pizzy nie przypomina. Dobrą pizzerie poznaje się właśnie po jakości Margherity. Podejrzewam że pizza z biedry smakuje lepiej niż to coś.
13 zł
hurr durr jak możecie się na to godzić
xD
#wroclaw #jedzenie71 #grubaszwpk
@fizzly: gość debil ale po twoim komentarzu przeczytałem tekst na tym screenie 3 razy i gdzie on się czepia że bez dodatków, chyba ślepy jestem xD