Wpis z mikrobloga

• 7
@xeerxees kurcze ależ by była inba jakby ktoś z takim transparentem poszedł na ten pokaz tłustych modelek, ktory wyborcza promowala i organizowała w wawie bodajże. Szykowanym popcorn i patrzył jak świat płonie.
  • Odpowiedz
  • 16
@pieczarrra a co miałoby się dziać? Tlusci faceci też nie są ani ładni ani przystojni. I raczej są tego świadomi. W przeciwieństwie do kobiet, którym tak sprano mózgi, że mimo wagi uważają się za piękne.
  • Odpowiedz
@nunu85 Wydaje mi się, że tego rodzaju zachowania jak na obrazku nakręcają właśnie takie równie bez sensu akcje. Naiwnie wierzę w to, że wystarczyłby szacunek do drugiego człowieka z każdej ze stron i takich ekstremów byłoby mniej. Ale może to po prostu kwestia tego, jak zostałam wychowana, że niezależnie od wagi, wzrostu, czegokolwiek innego, każdy ma prawo czuć się ze sobą dobrze.
  • Odpowiedz
  • 3
@pieczarrra ja z kolei uważam, że nie można wszystkich nieustannie poklepywać po plecach i mówić, że wszystko ok, jak wszystko nie jest ok. Może paru grubasów taki transparent zmusi do pracy nad sobą i to będzie jego sukces. A propaganda, żeby zaakceptować swoją masę i pokochać ciałko to najgorsze co może być.
Troszkę ostracyzmu, tak dla opamiętania i wzięcia się za siebie, jest czasami mobilizujące.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@pieczarrra: czuj sie jak chcesz, ale mowienie ze 'fat is beautiful' to juz p---------e osob skrzywionych w glowie robiacych wiecej szkod niz pozytku. Za.duzo jest grzecznosci i myslenia o nieurazeniu innych, kazdy chce byc glaskany i akceptowany. Niebardzo jezeli to co robisz jest szkodliwe.
  • Odpowiedz
  • 3
@trll widzisz, Ty obrażasz część Polaków za poglądy nazywając ich kraj chlewem obsranym gównem, ja obrażam grubasów pewnych siebie i swojej atrakcyjnosci za ich lenistwo i slabą wolę.
I czym my się niby różnimy?
A jednak uważasz się za lepszego
  • Odpowiedz