Aktywne Wpisy

Brody co prawda nie mam, ale znajomy namówił mnie żebym poszedł kiedyś do barbera zamiast do mojej fryzjerki. No to przeklikałem paru popularnych w okolicy, i pytam was, czy komuś przypadkiem sufit na łeb nie spadł? X D 100 złotych za najzwyklejsze strzyżenie, to już nie jest strzyżenie włosów tylko golenie frajerów, tak wiem Pan Pciembiorca ma koszty, ta sama sytuacja co w gastro xD
#pieniadze #zalesie #
#pieniadze #zalesie #
źródło: baobao
Pobierz
b_oski +67
Thuja, zwana także żywotnikiem, cmentarnym zielem lub po prostu chujem to jeden z niewielu gatunków krzewów, którymi gardzę i przeciwko sadzeniu którego prowadzę osobistą krucjatę od wielu lat.
Zarówno pochodzący z Ameryki żywotnik zachodni, jak i azjatycki żywotnik wschodni (oraz dziesiątki ich odmian i krzyżówek) są w Polsce, z nieznanych powodów, bardziej popularne niż paczkomaty, p-----c domowa, radość z cudzego nieszczęścia, skoki narciarskie oraz bilbordy na zakopiance.
Thuje w dużych grupach, sadzone zazwyczaj w
Zarówno pochodzący z Ameryki żywotnik zachodni, jak i azjatycki żywotnik wschodni (oraz dziesiątki ich odmian i krzyżówek) są w Polsce, z nieznanych powodów, bardziej popularne niż paczkomaty, p-----c domowa, radość z cudzego nieszczęścia, skoki narciarskie oraz bilbordy na zakopiance.
Thuje w dużych grupach, sadzone zazwyczaj w
źródło: comment_1651166724JRrqxCaar2UpV5MdFGM7k1
Pobierz

mam pytanie
Chciałem zrobić prosty projekt front<->back czyli tworzę jakąś stronkę po stronie backendu(to akurat wiem jak zrobić :) ) i po np naciśnięciu buttona, które np pobiera jakąś wartość z pola, wysłane zostaje zapytanie na serwer a na serwerze proces odbiera tą wartość, np mnoży ją razy 2 i odsyła na front, gdzie ta wartość jest wyświetlona.
Z góry przypraszam za nieprofesjonalny język.
Czy ktoś może mnie naprowadzić jak się za to zabrać?
Jeśli chodzi o język backendowy to dla mnie bez różnicy ale najlepiej #java lub #csharp
#js #frontend #backend
jeśli serwer to jakiś współdzielony hosting, to pewnie tylko PHP zostaje (otagowałeś #java i #csharp więc pewnie poleci zaraz kubeł ekskrementów na technologię), ale do opracowania przykładu na własne potrzeby wystarczy (i będzie do tego tani
bardziej chodziło mi o backend - właśnie o to : "serwer liczy i zwraca odpowiedź" - takie właśnie jest pytanie - jak się za to zabrać. Chcę to zrobić jak najprościej - ale własnie wolę javę lub C# - bo te języki w miarę ogarniam, wolę nie dotykać się PHP
chodziło mi właśnie o taką odpowiedź: "Rest API Java tutorial"
wiec dzięki :)
i jeszcze pytanie - nie wiem jaka jest zasada działania jeśli chodzi o serwer np na OVH - normalnie wrzucam tam moją stronę i do tego używam. nie będzie problemu z wzuceniem takiej aplikacji na serwer i wysyłaniem do niej zapytań?
Komentarz usunięty przez autora
potem zainstaluj tam .net core
najprostszy serwer bedzie operowal na get requescie, czyli np z frontnedu wysylasz zapytanie typu