Aktywne Wpisy

Nikota +4
#danielmagical Dla chętnych mam filmik i wyśle jak ktoś poprosi ;)
Mam nadzieję że butelka na końcu was nie obrzydzi
Mam nadzieję że butelka na końcu was nie obrzydzi
źródło: IMG_2033
Pobierz
Warcomx +5
Dobra, jak ktoś chce całego OFka to zapraszam.
Ogólnie powiedziałbym, że zielonki nie biorą udziału, ale mam dobry długi weekend ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#danielmagical
Ogólnie powiedziałbym, że zielonki nie biorą udziału, ale mam dobry długi weekend ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#danielmagical

https://stresstestbitcoin.cash - Stona o stress teście bcasha. Jak szybko oddtyka mempool i sobie radzi z zalewem masy transakcji na swoich pustych, jebolnych blokach.
Co za przypadek że Bitcoina znów ktoś spamemuje transakcjami, przez co ludzie narzekają że się zapycha.... (づ•﹏•)づ
#kryptowaluty #bitcoin #bcash
źródło: comment_lZ1hs61Rb6PmLwK9NjcYGTSLzYkwsTyb.jpg
Pobierzźródło: comment_ffifjQdJ0SY1A1U1EhAkgjDbGJBGzpEZ.jpg
PobierzRaczej negatywnie o nim isę wypowiadałeś. Zaskoczyłęś mnie
Lubię czasem się pokłócić, zasiać zwątpienie itd jak mi się nudzi i wchodzę na
Popatrz na bańkę tx w mempoolu z ostatniego tygodnia. Z pustego mempoola, gdzie wchodziły tx po 2sat/bajt nagle i większość się mieściła w bloku, nagle pojawili się w dwa dni 70 000 niepotwierdzonych tx. Przecież BTC rośnie dłużej a nie od tygodnia.
I lepszy jest ten nagły spadek tych transakcji w 1 - 1,5 dnia... Co
Inaczej sprawa się miała wcześniej,
źródło: comment_xAH7wdUMW1j36SGwloEIhpgTBymw7MIg.jpg
PobierzWszystko co piszesz odnośnie bcasha to niestety przypuszczenia niepoparte dowodami. Oczywiście spam jest możliwy jednakże fakty są takie, że mempool rósł najbardziej w momencie największego boomu na kupno krypto (trendy > "buy bitcoin"), kolejnym faktem jest to, że zaledwie jedna pojedyncza firma sprzedająca bitki była odpowiedzialna za 60% ruchu w sieci (czyli SAMA jedna wrzucala do mempoola blisko 90MB transakcji DZIENNIE - wiemy to z porównania ilości transakcji w mempoolu