Ja się nie dziwię, że nigdy w życiu nawet się nie całowałem czy nie byłem chociażby na spacerze z dziewczyną. Wyglądam tak kiepsko, że gdybym posiadał dokładnie narządy obu płci jednocześnie, to sam bym sobie nie dał d--y. #przegryw #tfwnogf #stulejacontent #depresja #feels #zalesie #gorzkiezale #gownowpis
@HarrsonDW można to łatwo wywnioskować po tym co piszesz. Na szczęście faceci tacy jak ty nie są chamscy i nie piszą "bo kobiety takie są", dobrze że ty jesteś miły i przyjazny... Piszesz ze lubisz poznawać opinie innych ludzi, a jak coś narusza twoja strefę komfortu to reagujesz agresja
@HarrsonDW napisałeś że masz doświadczenie z takich portalów jak 6obcy czy tinder. Żaden z nich nie jest prawdziwym życiem. Inaczej jest prowadzona rozmowa w internecie a inaczej irl. Dziewczyna, którą ledwo poznajesz, nie powie ci w twarz czegoś chamskiego tak samo chłopak.
@NeAsA Gdzie reaguje agresja? Nie mam problemu w rozmowie z dziewczynami, nie stuleje ani nie jestem jakis chamski w rzeczywistosci wiec no, generalnie przez takie strony mam wiecej mozliwosci w poznaniu ludzi i ich zdania.
@HarrsonDW skoro jesteś inny irl to czemu tak się zachowujesz tutaj? Czemu nie możesz znieść odrzucenia i zmienić coś w swoim życiu tylko piszesz herezje. I nie gadaj że zmieniłeś się na lepsze bo przejrzałam twój profil i po twoich wpisach sądzę że dalej jesteś takim samym człowiekiem.
@NeAsA Ciagle zmieniam od ostatniego zwiazku calkowicie zmienilem swoj styl,ubior zaczalem wiecej czytac dbac bardziej i bardziej o sylwetke,zmienilem okulary na soczewki i nic mi to nie dalo. "Herezje" te "herezje"to rzeczywistosc
@NeAsA Komentujac posty tutaj ludzi ktorzy czesto byly krzywdzeni przez druga plec staram sie im pomoc, nie napedzam nienawiscia ani agresja tych ludzi. Wiec gdzie reaguje nienawiscia w wasza strone?
#przegryw #tfwnogf #stulejacontent #depresja #feels #zalesie #gorzkiezale #gownowpis