Unik4t
619
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
pabianczyk
pabianczyk
niech dalej myśli że kobieta jest w stanie pokierować czymś ambitnym xD

@Rub3n: No proszę jaki piękny wysryw anonimowego wykopka o pani naukowiec, która odegrała ważną rolę w jednym z najgłośniejszych projektów naukowych ostatnich lat. Może pochwalisz się swoimi osiągnięciami? Z pewnością pani Bouman nie dorasta ci do pięt.
253
luvencedus
@smk666: *kierowała całym projektem
55
pabianczyk
pabianczyk
kierowała całym projektem

@luvencedus: Kierowała jednym z zespołów, który opracował jeden z algorytmów wykorzystanych w projekcie EHT. Szefem całego projektu jest Sheperd S. Doeleman.
25
E.....n
E.....n
@pabianczyk: zawołaj mnie za 6 lat jak będę w jej obecnym wieku, wtedy porównamy osiągnięcia xD

@Rub3n: Dostaniesz bordo na wykopie?
18
Unik4t
@m__p: @pabianczyk: @Rub3n: proszę w---------ć z tego postu, ze swoimi ideologicznymi wysrywami.
13
smk666
@hotpizza:
Katie Bouman - brała udział w badaniach, które dały nam pierwsze zdjęcie czarnej dziury.
8
Rub3n
Rub3n
Kierowała jednym z zespołów, który opracował jeden z algorytmów wykorzystanych w projekcie EHT. Szefem całego projektu jest Sheperd S. Doeleman.

@pabianczyk: nie niszcz chłopakowi światopoglądu, niech dalej myśli że kobieta jest w stanie pokierować czymś ambitnym xD
8
smk666
@luvencedus:
To skoro kierowała projektem to znaczy że nie brała udziału? ¯\_(ツ)_/¯
5
Jendrej
3
pabianczyk
pabianczyk
Idźcie się kłócić gdzie indziej, w temacie czy kobieta poradzi sobie z projektem czy nie.

@Unik4t: Ale czemu wrzucasz mnie do jednego worka z resztą, i gdzie ja się z kimś kłócę? Sprostowałem bez emocji kłamstwo @luvencedus, a potem zareagowałem tylko na mizoginistyczny, ideologiczny wysryw użytkownika @Rub3n.
3
Rub3n
Rub3n
@Unik4t: fakt to ideologiczny wysryw? XD
Ona nie kierowała tym projektem, a tworzeniem algorytmu który został użyty w tym projekcie.
3
RuskiMaszynista
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
3
MaoPL
MaoPL
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
h.....a
h.....a
@Unik4t: jak się nazywa ta pani?
1
Unik4t
@Jendrej: nigdy tak o tym nie myślałem xD
1
Rub3n
Rub3n
@pabianczyk: zawołaj mnie za 6 lat jak będę w jej obecnym wieku, wtedy porównamy osiągnięcia xD
1
Unik4t
@pabianczyk: @m__p: ale akurat mam to w dupie ¯\_(ツ)_/¯
Idźcie się kłócić gdzie indziej, w temacie czy kobieta poradzi sobie z projektem czy nie. Nie ma to znaczenia w kontekście wpisu, a cała dyskusja tak na prawdę nie ma sensu.
1