Aktywne Wpisy

gonzo91 +82
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz
Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

źródło: comment_E02nnME1n1tcqRUFgqitdINKY6SbX9Wa.jpg
PobierzKatie Bouman - brała udział w badaniach, które dały nam pierwsze zdjęcie czarnej dziury.
To skoro kierowała projektem to znaczy że nie brała udziału? ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@luvencedus: Kierowała jednym z zespołów, który opracował jeden z algorytmów wykorzystanych w projekcie EHT. Szefem całego projektu jest Sheperd S. Doeleman.
@pabianczyk: nie niszcz chłopakowi światopoglądu, niech dalej myśli że kobieta jest w stanie pokierować czymś ambitnym xD
@Rub3n: No proszę jaki piękny wysryw anonimowego wykopka o pani naukowiec, która odegrała ważną rolę w jednym z najgłośniejszych projektów naukowych ostatnich lat. Może pochwalisz się swoimi osiągnięciami? Z pewnością pani Bouman nie dorasta ci do pięt.
Idźcie się kłócić gdzie indziej, w temacie czy kobieta poradzi sobie z projektem czy nie. Nie ma to znaczenia w kontekście wpisu, a cała dyskusja tak na prawdę nie ma sensu.
@Unik4t: Ale czemu wrzucasz mnie do jednego worka z resztą, i gdzie ja się z kimś kłócę? Sprostowałem bez emocji kłamstwo @luvencedus, a potem zareagowałem tylko na mizoginistyczny, ideologiczny wysryw użytkownika @Rub3n.
Ona nie kierowała tym projektem, a tworzeniem algorytmu który został użyty w tym projekcie.