Aktywne Wpisy
Lekarz_7k +85
Jakoś tak mnie ostatnio naszła taka rozkmina. Dlaczego wykopkom przeszkadza to, że chirurg który kształcił się 10+ lat żeby wykonywać swój zawód bierze 200 czy 300zł za konsultacje, a w tym samym czasie nie przeszkadza im to, że jedna czy druga fryzjerka czy inna karyna bez szkoły bierze 200zł za paznokcie albo 500zł za strzyżenie. To przepraszam bardzo skoro tak są w------e ceny takich usług to ile ten lekarz specjalista ma według
pharmaki +1
Pierwszy raz byłem ze swoim problemem u Psychiatry, pierwszy raz od kiedy sie wszystko zaczęło, czyli od stycznia zeszłego roku.
Oznacza to że mimo że jestem w tym od dawna, to na prawde nie mam zbyt dużego pojęcia w tym wszystkim.
Wychodzi na to że mam depresje, z tego co "zdiagnozował" Psychiatra. Przypisał mi lek (Escipram 10mg), ale nie chce tego brać, chcę z tym wygrać bez farmakologii, ale Psychiatra powiedział że jest to niemozliwe i nie da się wyleczyć depresji terapią, jedyną opcją jest farmakologia.
Czy ktoś w temacie jest w stanie mi powiedzieć swoje zdanie i powiedzieć czy po prostu trafiłem na c-------o Psychiatre, czy na prawdę nie ma nawet małej szansy na wyjście z tego, bez farmakologii?
Z Góry dziękuje za każdą wypowiedź w temacie!
#depresja #nerwica #psychologia #psychiatria #psychoterapia #terapia