Aktywne Wpisy
Duży błąd sztabów Mentzena i Zandberga że się nie pojawili na debacie. Wzrosnie Szymkowi, Biejeat i Nawrockiemu.
#debata
#debata

stanleymorison +158
Miałem głosować na Kandydata Obywatelskiego Karola Nawrockiego, ale gdy okazało się, że ku uciesze środowisk gejowskich, cały dzień przechowywał na podorędziu flagę LGBT, a następnie przemycił ją do studia, muszę oddać głos na Rafała Trzaskowskiego, który był wyraźnie zdegustowany otrzymanym upominkiem. Nie dla gejowskiej propagandy! Nie dla gejowskich symboli! Nie dla gejowskich agitacji!
#debata
#debata
źródło: IMG_3248
Pobierz

Liczę na podobieństwo do legendarnej wersji La Nuit sprzed reformulacji. Ciekawe kiedy trafi do sklepów w PL.
#perfumy
Oby było to trochę bardziej cięższe, klasyczne La Nuit i będę w niebie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czekam jak głupi!
Oglądałem i czytałem dużo na temat reformulacji i w 90% mówili, że nie ma różnicy w seriach, albo są to na tyle małe różnice, że nie warte szukania starych formuł.
Sam mam z 2013 Frozen Cologne i on na mnie absolutnie nie ma dobrych parametrów, a ma być na równi ze starymi batchami.
@SpasticInk skubaniec ma paręnaście flaszek z różnych lat produkcji, więc jak PRZECZYTA POWIADOMIENIE, to