Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +87
Jak tam klaskanie uszami bo tiry się nie wyprzedzają? Zadowoleni? Bo teraz zamiast każdy tir jechać swoją prędkością to zbijają się w długie sznury. I teraz jedzie konwój bez szczelin prawym pasem więc życzę powodzenia wjeżdżać wam z wolnego pasa rozbiegowego swoimi fabiami 1.0. Powolny węzeł 40km/h + rozbiegówka 250 metrów - życzę szczęścia najpierw wbijać pod tira a potem przeskakiwać na lewy gdzie wszyscy cisną 140 ( ͡° ͜ʖ
Geralt678 +42
Często słyszę że Rodzi do coraz mniej dzieci i wymieramy. Jakie daje się przyczyny tego skutku ? Brak mieszkań, kobiety za mało zarabiają (Na zachodzie są, potężne zasiłki i tam też dzietność jest niska) , pracodawcy nie chcą dać im urlopu i inny Cope.
Czemu nie mówi się o prawdziwej przycznie mianowicie ;
Hipergamia - Większość kobiet szuka lepszego faceta od siebie czyli Chad bez zakoli, wysoki dobra twarzom najlepiej żeby zarabiał
Czemu nie mówi się o prawdziwej przycznie mianowicie ;
Hipergamia - Większość kobiet szuka lepszego faceta od siebie czyli Chad bez zakoli, wysoki dobra twarzom najlepiej żeby zarabiał
Pany, potrzebuję jednej pierdoły, której nawet nie wiem jak znaleźć. Nie jestem programistą, tylko mechanikiem i programowanie służy mi raczej do automatyzacji roboty. Bardzo możliwe, że odpowiedź jest prosta jak #!$%@?, tylko nie potrafię tego nazwać. Potrzebuję jakichś słownikowych haseł, może jakichś tytułów książek, czegokolwiek.
Powiedzmy, że na kompie mam kilka programów, które chciałbym sobie wykorzystać do dość prostych rzeczy, np. kreślić jakieś tam okręgi w AutoCADzie, albo przeprowadzić jakąś analizę w Ansysie. No i spoko, tylko chciałbym tym programom podawać dane przez Internet, np. z poziomu przeglądarki (tak byłoby w ogóle najlepiej) i dostać jakieś dane (np. gotowe pliki dwg, albo 3ds). Fajnie by było, gdybym nie musiał do tego używać swojego komputera, tylko mógłbym sobie skonfigurować te programy na jakimś serwerze czy coś - z tym że jak szukałem hostingu, to najczęściej dotyczyło to samych stron WWW.
W Internecie jest od z a j e b a n i a materiałów nt. robienia jakiegoś wizualnego gówna, albo formatowania tabelek na stronach internetowych, ale nie mogę znaleźć (albo nazwać) żadnego sposobu na sterowanie programami desktopowymi przez neta.
Komentarz usunięty przez autora
@mecenas_z_piaseczna: zobacz czy Linux ma narzędzia do tego i Bash intensywnie
Albo jakkolwiek inaczej przez Internet.
W odpowiedzi mogę dostać nawet goły tekst i grafiki, #!$%@? pdfa z tego to betka.