Wpis z mikrobloga

#ecommerce #programowanie #php #sklepyinternetowe
Chcę sobie postawić sklep pod własny biznes, i jako że nie wiem, czy wypali, w miarę możliwości nie chcę za to płacić. A przynajmniej płacić jak najmniej. Umiem programować i nawet kiedyś siedziałem w branży, ale pewnie się w międzyczasie dużo pozmieniało.
Moje wymagania:
- możliwość polecania znajomym w zamian za kupon
- program partnerski (zbieranie punktów za kupony)
- integracja z allegro
- musi być to przyszłościowe, to znaczy na przykład nie może się okazać, że nie mogę zmienić platformy i muszę całe życie używać jakiegoś własnościowego szitu
- darmowe, albo przynajmniej tanie, a więc jakaś spoko baza darmowych szablonów i wtyczek
- muszę mieć możliwość napisania własnego dodatku w razie potrzeby

Co polecacie i dlaczego? Co jest teraz modne?
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jeśli umiesz programować, to nie powinieneś mieć z tym problemów

@MirkoDigger: rzecz w tym że kiedyś pracowałem jako programista w takim sklepie i wiem ile czasu napisanie czegoś zajmuje, więc wolę mieć gotowca po prostu i nie inwestować czasu w pisanie modyfikacji dopóki sklep na siebie nie zarabia
  • Odpowiedz
@MakiCzerwonePodMonteCassino: Zależy ile produktów. Mniejsze sklepy będą spoko działać na Woo. Możesz jeszcze rozważyć Prestę. Ale takie bajery jak polecanie znajomych za kupon czy program partnerski to będą raczej płatne moduły. Intergrację z Allegro zrobisz przez Baselinker.
  • Odpowiedz