Aktywne Wpisy

Kolczaneiro +40
źródło: temp_file8655782147284693117
Pobierz
Czeski_Pablo +16
Wy tutaj debatujecie za legalizacją marichuany, a właśnie dokręcają śrubę z ogólnopolską prohibicją nocną xd
Marzyciele xd
Marzyciele xd

Chcę sobie postawić sklep pod własny biznes, i jako że nie wiem, czy wypali, w miarę możliwości nie chcę za to płacić. A przynajmniej płacić jak najmniej. Umiem programować i nawet kiedyś siedziałem w branży, ale pewnie się w międzyczasie dużo pozmieniało.
Moje wymagania:
- możliwość polecania znajomym w zamian za kupon
- program partnerski (zbieranie punktów za kupony)
- integracja z allegro
- musi być to przyszłościowe, to znaczy na przykład nie może się okazać, że nie mogę zmienić platformy i muszę całe życie używać jakiegoś własnościowego szitu
- darmowe, albo przynajmniej tanie, a więc jakaś spoko baza darmowych szablonów i wtyczek
- muszę mieć możliwość napisania własnego dodatku w razie potrzeby
Co polecacie i dlaczego? Co jest teraz modne?
Co jest modne? XD
Masz wg gwiazdek na githubie ... https://github.com/topics/ecommerce?l=php&o=desc&q=ecommerce&s=stars
Ja bym polecił Syliusa, bo polski ( ͡º ͜ʖ͡º) i przede wszystkim łatwy w rozbudowie, z tym, że część z tych rzeczy, na których Ci zależy, musiałbyś sam napisać. Jeśli umiesz programować, to nie powinieneś mieć z tym problemów.
@MirkoDigger: rzecz w tym że kiedyś pracowałem jako programista w takim sklepie i wiem ile czasu napisanie czegoś zajmuje, więc wolę mieć gotowca po prostu i nie inwestować czasu w pisanie modyfikacji dopóki sklep na siebie nie zarabia
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu