Aktywne Wpisy
wykopranger +47
Ktoś może wytłumaczyć o co tu chodzi,bo pierwszy raz co takiego widzę xD
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
BasTajpan +416
Kilka lat temu mireczek @Dzejbok wstawił swoją tapetę z miodowych lat. Tak mnie ona oczarowała, ze obiecałem sobie skopiować ją od niego jak tylko będę miał dwa monitory. I oto ona ( ͡° ͜ʖ ͡°) #seriale #miodowelata #heheszki #humorobrazkowy
Która firmę byście zdecydowanie odradzali jest chodzi o wyposażenie kuchni i łazienki w sprzęt AGD? A która na propsie?
@cation nazywa się to pomiar un-balance.
Pralki wyposażone w silniki komutatorowe monitorują prędkość obrotową i jej wahania. Jeśli wahania przekraczają pewien próg to pralka rezygnuje z wirowania aby nie zaczęła skakać. Pralka dokonuje pomiaru przy prędkości 100 obrotów. Ilość prób rozłożenia prania wynosi od 3 do 15.
FYI muzyczke można wyłączyć, ale ja tego nie robię bo nie zapominam o praniu jak się skończy( ͡° ͜ʖ ͡°)
wśród rodziny i znajomych znam 5 pralek które mają do 7 lat i bez awarii jak do tej pory.